16-10-2023Cultuuragenda Jeugd, Talentontwikkeling K&C Brielle

Show You Talent 2024!

Op 14 januari was het eindelijk zover, de voorrondes van Show Your Talent! De deelnemers mochten laten zien wat hun talent is. Ze hebben allemaal keihard gewerkt om hun beste act te showen.  

Er waren 23 deelnemers maar er konden maar 10 deelnemers door naar de finale. Het was een zware klus voor de jury maar ze hebben een besluit genomen. De volgende 10 acts zijn door naar de finale.

 • Kevin Otterloo
 • Luna Meyer
 • Mark Braal
 • Rachel
 • Sophie de Bruijn
 • Caitlyn Nagelkerken
 • Gray
 • Regillio  
 • Lieke
 • Berend
 • Alex
 • Ella
 • Haatje 
 • Yens

De deelnemers zullen in de finale op 21 januari strijden om de hoofdprijs van maar liefst €1000 voor doorontwikkeling en daarnaast nog een aanmoedigingsprijs van 250 euro en andere prijzen zoals mogelijke optredens tijdens evenementen in Voorne aan Zee.

Koop nu nog je kaartje want dit wil je niet missen!

Koop hier je kaartjes >

Voorrondes van Show Your Talent!

Geschreven door Sarah Lemmen

Eindelijk is het zover, de voorrondes van Show Your Talent!

“Een applaus omdat jullie er zijn.” Zo worden de voorrondes van de talentenjacht Show Your Talent geopend door Nathalie Lemmen en Faure Verbrugge in het BRES theater in Brielle.  Eindelijk is het zover, de voorrondes van Show Your Talent. Na de workshop dag en de korte Talent en Talk, mochten de deelnemers vandaag laten zien wat hun talent is. Ze hebben allemaal keihard gewerkt om hun beste act te showen.

Lees hieronder het hele verslag van Saar 

Bekijk hieronder de foto’s van de voorrondes. Deze zijn gemaakt door aanstormend fotograaf Marvin

Lees hier het verslag >

Inspirerende workshop Show Your Talent

Na een geweldige Talent and Talk om het Show Your talent te starten werd er afgelopen woensdag 3 januari een leuke workshop dag georganiseerd door producers Nathalie en Faure, voor het evenement Show Your Talent. De meeste van de talentvolle deelnemers kwamen in hun vakantie naar “Bravo” van stichting push, in Brielle.

Lees hieronder het hele verslag van Saar 

Lees hier het verslag >

Aanmelding gesloten!

Aanmelding kan helaas niet meer maar je kan wel naar de finale van Show Your Talent op 21 januari! Kaarten zijn NU beschikbaar!

Alle jongeren van 10 t/m 25 jaar hebben de mogelijkheid zichzelf op het podium te presenteren. De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst €1000 voor doorontwikkeling en daarnaast nog een aanmoedigingsprijs van 250 euro en andere prijzen zoals mogelijke optredens tijdens evenementen in Voorne aan Zee. Dit wil je niet missen!

Koop hier je kaarten >

Bericht van de producers

 Talent and Talk: Spectaculaire aftrap Show Your Talent

Na een spetterende eerste editie wordt dit jaar een tweede editie georganiseerd van Show Your Talent en op 29 oktober werd het project afgetrapt met Talent and Talk! Tijdens Talent and Talk konden jongeren langskomen om vragen te stellen over Show Your Talent, ze konden kennismaken met oud deelnemers en ze hadden de mogelijkheid om hun act alvast te showcasen. Natuurlijk moest er een goed verslag geschreven worden over deze middag. Saar, een 16-jarige aankomend journalistiek talent pakte deze kans graag beet en schreef een mooi verslag voor ons.

Lees hieronder het hele verslag van Saar

Lees hier het verslag van Saar >

Bekijk hieronder foto’s van Talent and Talk.

Terugblik

Zondag 30 oktober 2022 was het dan zo ver! Dé talentenshow van de regio waar iedereen met een talent kon schitteren vond plaats in het BREStheater. 

Grote felicitaties aan Noa Maria voor het winnen van de hoofdprijs, en aan onze twee tweedeprijswinnaars,  Riff Arkenhout en zangeres en multi-instumentalist, Nadia! Jullie hebben allemaal fenomenale optredens gegeven en we vonden het geweldig om jullie op het Show Your Talent-podium te zien.

Lees hier de terugblik >

Een bericht van oud winnares Noa Maria

In 2022 won Noa Maria met haar kleinkunst act in Show Your Talent de harten van de jury waardoor zij de prijs ter waarde van €1000,- mocht ontvangen. Noa is nog steeds erg enthousiast over haar deelname en ze deelt deze dan ook graag hieronder!

 

Talent gespot

Aanmelding kan helaas niet meer maar je kan wel naar de finale van Show Your Talent op 21 januari! Kaarten zijn binnenkort beschikbaar!

Ken jij een creatief talent? Tip dan de redactie van Show Your Talent door hieronder op de knop ‘ Tiplijn SYT ‘ te klikken.

Alle jongeren van 10 t/m 25 jaar hebben de mogelijkheid zichzelf op het podium te presenteren. De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst €1000 voor doorontwikkeling

Tiplijn SYT >

Fragmenten Show Your Talent 2022

Pers

Briels Nieuwsland >
Linq Media >

 Juryleden Show Your Talent

Serge Dusault

Serge Dusault studeerde af aan het Conservatorium Rotterdam toen hij 22 jaar was. Sindsdien is hij Toetsenist en Producer van verschillende nationale en internationale artiesten waaronder: Joe Buck, Ed Struijlaart, Lotte Velvet, Kathleen Regan en Rik Hoogendoorn. Hij werkte de afgelopen 10 jaar vanuit zijn eigen studio, Black Oak Studio, aan uiteenlopende producties. Onder zijn eigen naam heeft Serge als solo artiest meer dan 14 miljoen streams op platforms als Spotify en Apple Music. Ook is wordt muziek gebruikt bij beeld, waaronder een internationale reclame van Gucci & Vogue en onder een recente aflevering van GTST.

Jason R. Jeandor

Jason R. Jeandor, oprichter en artistiek directeur van Xclusiv Company, is een vooruitstrevend figuur in de Nederlandse danswereld, bekend als ex-kampioen breakdance, en medebedenker van het wereldwijde ‘Seven2Smoke’ battle concept. Jason heeft gewerkt met topartiesten als ‘Black Eyed Peas’ en won meerdere dansprijzen, waaronder drie nationale breakdance titels met zijn crew Got Skillz. Hij produceert baanbrekende dansvoorstellingen, alsook muziekmixen voor danscrews. Zijn focus ligt op urban arts, talentontwikkeling en artistieke expressie. Meer info: xccc.nl of @xclusivcompany op socials.

 Marco van t Wout

Marco is een multipotential; een persoon met veel interesses en vaardigheden, wiens leven niet compleet aanvoelt als een deel daarvan niet wordt benut. Hij studeerde aan een toneelschool, is opgeleid tot jongerenwerker en werkzaam als theatermaker, videograaf, trainingsacteur en presentator.

Lees verder