16-10-2023Cultuuragenda Jeugd, Talentontwikkeling K&C Brielle

Show You Talent 2024! Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor SYT!

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen op het allergrootste open podium van Voorne aan Zee? Meld je dan direct aan

Alle jongeren van 10 t/m 25 jaar hebben de mogelijkheid zichzelf op het podium te presenteren. De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met een mooie geldprijs voor doorontwikkeling

Inschrijven kan tot 5 december! Daarna ontvang je bericht of je door bent naar de voorronde.

Ik wil me aanmelden >

Bericht van de producers

Ik wil me aanmelden >

 Talent and Talk

Ben jij een creatief talent?

Geef je dan op voor Talent and Talk op 29 oktober om 19:00 in Theater de Twee Hondjes. Hier is ruimte voor al je vragen over Show Your Talent, maak je kennis met oud deelnemers en heb je de mogelijkheid om jouw act alvast te showcasen voor verschillende professionals uit het werkveld! Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn die voor jou een persfoto kan schieten die je meteen kan gebruiken voor jouw inschrijving! Mocht je enthousiast zijn heb je tot 5 december om je op te geven en jouw talent in te zenden.

Ken jij een creatief talent?

Ook dan ben je van harte welkom bij Talent and Talk. Wij nodigen je uit om deze uitnodiging door te sturen èn om aanwezig te zijn. Wil je graag jouw ervaring en professionele blik inzetten tijdens dit project? Dat horen wij natuurlijk ook graag!

Ik wil me aanmelden voor Talent and Talk >

Terugblik

Zondag 30 oktober 2022 was het dan zo ver! Dé talentenshow van de regio waar iedereen met een talent kon schitteren vond plaats in het BREStheater. 

Grote felicitaties aan Noa Maria voor het winnen van de hoofdprijs, en aan onze twee tweedeprijswinnaars,  Riff Arkenhout en zangeres en multi-instumentalist, Nadia! Jullie hebben allemaal fenomenale optredens gegeven en we vonden het geweldig om jullie op het Show Your Talent-podium te zien.

Lees hier de terugblik >

Talent gespot

Ken jij een creatief talent? Tip dan de redactie van Show Your Talent door hieronder op de knop ‘ Tiplijn SYT ‘ te klikken.

Alle jongeren van 10 t/m 25 jaar hebben de mogelijkheid zichzelf op het podium te presenteren. De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met een mooie geldprijs voor doorontwikkeling

Wil je niemand tippen? Maar jezelf aanmelden? Dan mag je hier het aanmeldformulier invullen.

Tiplijn SYT >

Fragmenten Show Your Talent 2022

Pers

Briels Nieuwsland >
Linq Media >

Presentator

 De presentator van Show Your Talent is nog niet bekend

 Juryleden Show Your Talent

 De juryleden van Show Your Talent zijn nog niet bekend