Voor cultuurmakers

Cultuurmakers zijn alle professionals en vrijwilligers die zich actief bezig houden met kunst en cultuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een muziekdocent, een gidsengroep, een koor of een beeldend kunstenaar. Speciaal voor alle Brielse cultuurmakers hebben wij deze omgeving gecreëerd. Laat je inspireren en informeren, ontdek interessante workshops en ontmoet andere cultuurmakers.

Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil graag contact met Kunst en Cultuur Brielle

Ben jij cultuurmaker en wil je graag kijken hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact op met Marianne Dirks, combinatiefunctionaris cultuur: mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl.

Ook is het mogelijk om gewoon een keer aan te schuiven bij Kom op de koffie bij KCB. Je kunt dan zonder afspraak in DukdalfBRES aanschuiven om je vraag te stellen. Kijk hierboven bij Nieuws & Updates wat de eerstvolgende datum is.

Wij willen leden aantrekken of behouden.

Wij organiseren de cursus ‘Samen Slim Deelnemers Werven’, van de LKCA.

Samen Slim Deelnemers Werven is een cursus om leden of deelnemers te binden aan cultuurorganisaties. In één informatieavond en drie cursusavonden worden cultuuraanbieders ondersteund bij het werven van nieuwe deelnemers.

Wil je je aanmelden namens jouw vereniging of initiatief of meer informatie? Neem dan contact met ons op, via mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl.

Wij willen graag ondersteuning bij de promotie van onze activiteiten

Kunst en Cultuur Brielle helpt verenigingen, stichtingen en individuele cultuurmakers bij het promoten van activiteiten door bijvoorbeeld:

  • Opname in de cultuuragenda (online en in de lokale krant)
  • Tips te geven over promotie van activiteitenin onze gemeente (Neem contact op om advies te krijgen op maat)
  • Cursussen aan te bieden voor onder andere het onder de knie krijgen van social media en meer.

Neem contact met ons op via webmaster@kunstencultuurbrielle.nl voor meer informatie!

Wij willen weten hoe we financiële steun kunnen aanvragen

Ben je op zoek naar extra middelen voor de financiering van jouw kunstproject of culturele activiteit? Soms is het mogelijk hiervoor subsidieverstrekkers aan te schrijven. Kom langs bij combinatiefunctionaris Marianne Dirks om de mogelijkheden te bespreken.

Wij willen samenwerken met andere cultuurmakers

Samenwerking in de culturele sector (en zelfs verbinding zoeken met ondernemers of anders) is heel belangrijk. Wij organiseren daarom enkele keren per jaar een CultuurLAB waarbij we elkaar leren kennen en ideeën kunnen uitwisselen.

Daarnaast verzenden we regelmatig een cultuurmaker-nieuwsbrief, waarmee we je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, landelijk en op lokaal niveau. Krijg je deze nieuwsbrief nog niet, stuur ons dan een email via mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl.

Uiteraard kun je altijd contact opnemen als je samenwerkingspartners zoekt voor je initiatief of kijken bij alle cultuuraanbieders op onze site.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    En ontvang het laatste nieuws over kunst en cultuur in Brielle wekelijks in je inbox.

    Ben je Cultuurmaker? Klik hier!