01-10-2022Cultuuragenda Jeugd K&C Brielle

Terugblik: Winnaar Show Your Talent 2022

De grote winnaar van Show Your Talent is Noa Maria!

Zondag 30 oktober 2022 was het dan zo ver! Dé talentenshow van de regio waar iedereen met een talent kon schitteren vond plaats in het BREStheater en het was een daverend succes!  

De grote winnaar van Show Your Talent is Noa Maria!

 

De jury bestaande uit Marjolijn Breuring, Amber van Opijnen en MC Jolla waren unaniem in het toekennen van de hoofdprijs aan Noa Maria met haar kleinkunst act, waardoor zij de prijs ter waarde van €1000,- mocht ontvangen. “ Met de €1000,- zou ik meteen de studio induiken, ik zou dan echt hele gave nummers kunnen opnemen wellicht een EP uitbrengen”, aldus Noa Maria.

De twee aanmoedigingsprijzen ter waarde van €250,– in de verschillende leeftijdscategorieën gingen naar de 9- jarige pianist Riff Arkenhout en de 17- jarige zangeres en multi-instumentalist, Nadia.

13 acts deden dit jaar mee en samen zorgden ze voor een super gevarieerd programma. Het was een spectaculaire middag waarin de jury voor een uitdaging stond met deze fantastische acts in zoveel verschillende disciplines. De dansgroep van Confi-Dance en het Rio Demoteam vulden het podium met twee wervelende shows. Het dansduo de Kitkatjes lieten een eigen bedachte choreografie zien. Het publiek kon genieten van eigen geproduceerde nummers van Jimster, prachtige zang van Jessica Amber met haar Ukelele, Lizemijne en Cheryl. Figure It Out speelde een prachtige cover van Prince en de band Strow imponeerde met eigen geschreven muziek. Met de afsluitende act van DJ Bradley Q ging het publiek uit z’n dak!

Wat een fantastische middag in BREStheater en wat een talent loopt er rond in de regio! Zeker is dat er volgend jaar een nieuwe editie komt,  Voorne aan Zee breed.