24-09-2021Cultuuragenda Erfgoed K&C Brielle

Oproep Brielse Maskerade!

Kunst en Cultuur Brielle en haar vrijwilligers zijn alweer begonnen met de organisatie van de Brielse Maskerade. Want uiteraard wordt alles op alles gezet om deze unieke – typisch Brielse – traditie dit jaar wél door te laten gaan.

Omdat alles rondom evenementen dit jaar nog onzeker is, worden individuen en groepen nú al opgeroepen om na te denken over deelname op 5 december en waar mogelijk, zich vast op te geven. Dit kan via info@kunstencultuurbrielle.nl . We vragen deelnemers dit jaar om maximaal een week van tevoren op te geven en, hoe eerder hoe beter om de organisatie zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen.

Iedereen kan mee doen. De maskerade is dé Brielse traditie van gezelligheid en nostalgie, van glühwein en uit je dak gaan. De Maskerade is bedoeld voor iedereen die altijd al eens mee heeft willen doen, voor diegenen die welk onderwerp dan ook voor het voetlicht willen brengen. Die mensen worden opgeroepen mee te doen – solo of met een club vrienden of buurtbewoners – aan deze unieke oeroude Brielse volkstraditie. Meer weten over de Maskerade? Kijk hier >

Dit jaar start de Maskerade vanaf (en eindigt ook bij), de Sint-Catharijnekerk. Hier is genoeg ruimte voor opvang van de deelnemers vooraf en een prachtige locatie ook om de avond te laten eindigen.

Informatie is ook verkrijgbaar via bovenstaand mailadres.

Geschreven door:

Carry Maria klein Gunnewiek Lees meer