05-04-2024Cultuuragenda Jeugd, Talentontwikkeling K&C Brielle

OMG! Ontmoet de deelnemers van Op Maat Gemaakt!

Van ons, naar jullie, voor iedereen…

Na het succes van vorig jaar is het tijd voor de tweede editie!

Jonge makers uit de regio presenteren op deze avond de producties die zij hebben gemaakt tijdens het traject “Op maat gemaakt”. De deelnemers hebben de afgelopen weken onder begeleiding van Brandon Taylor en Jimmy Steemers van Taylor Made producties, hun eigen podiumproductie gemaakt.

Het traject” Op maat gemaakt” is een samenwerking tussen Kunst en Cultuur Brielle en Taylor Made producties

Hieronder stellen we alle deelnemers graag aan je voor! Lees snel verder, koop direct je ticket(s) en geniet van een avond vol dans, zang, acteren, live muziek, maar vooral van deze jonge makers.

Koop hier je tickets >

Ontmoet de deelnemers

Hey allemaal,

Ik ben Lisa en ik kom uit Oekraïne. Ik ben een deelnemer van de deelnemers van OMG dit jaar. In mijn optreden laat ik jullie het verhaal van mijn leven zien doormiddel van dans. Mijn hele leven lang is dansen al een belangrijk deel van mij. Door te dansen kan ik elke emotie ervaren en daarom hou ik er zo van! Ik hoop dat jullie mijn act komen bekijken op 19 april. Zie ik jullie daar?

Ik ben Eva Random. Ik ben 11 jaar, hou heel veel van theater en muziek en vind het, naast optreden leuk om met kleine kinderen van 2 tot 4 jaar te spelen. Ik heb lessen gevolgd in dans, toneel en muziek in Amsterdam, Rotterdam en Brielle.

Ik doe mee aan OMG zodat ik steeds meer mijzelf kan en durf te zijn. Met al mijn ‘randomness’vette fantasie en maffe muzikaliteit ga je me ontmoeten.

Mijn naam is Sofie de Bruijn, ik ben 17 jaar en ik woon in Hellevoetlsuis. Ik doe mee aan het project Op Maat Gemaakt omdat ik het erg leuk vind om zelf choreo’s te maken. Ook wil ik leren om mijzelf meer comfortabel op het podium te voelen.

Tijdens de uitvoering ga ik een moderne dans doen. Mijn dans gaat over hoe eng het soms kan zijn om op te groeien en hoe alles dan zo groot en veel kan lijken, Dat je liever nog even kind wilt blijven omdat het veiliger voelt. Het gaat over onzekerheden en niet meer weten wie je zelf bent.

Hi,

Ik ben Jaylynn en ik ben 18 jaar oud. Ik heb gekozen om mee te doen aan OMG om na het beetje podiumervaring die ik tot nu op heb mogen doen met zingen en acteren, lekker uit mijn comfortzone te stappen en met de groep een leuke show neer te zetten in het theater.

Op 19 april is het dan ook eindelijk zover en mag ik op het podium in BREStheater optreden, waarbij is voornamelijk zing en hiermee een verhaal wil vertellen aan het publiek

Hallo, mijn naam is Elise Geraets en ik ben 13 jaar en ik woon in Hellevoetsluis. Ik heb altijd al een krachtige boodschap willen doorgeven door dans, theater en nog meer, En met hulp van andere mensen wil ik de boodschap kunnen doorgeven. Dat is ook meteen de rdeen dat ik meedoe met OMG.

Tijdens de uitvoering zal ik een solo dans, theater en spoken word laten zien. het gaat over klimaat, want we kunnen klagen wat we willen. Maar alleen klagen gaat ons nooit ergens brengen.

Hey hey,

Ik ben Chimene van Kleeff. Ik ben 18 jaar en ik woon in Hellevoetsluis. Ik doe mee aan OMG omdat ik het leuk vind om te dansen. Dans is echt mijn passie! Daarom wil ik ook graag beter worden in in choreografieën bedenken en hopelijk kan ik daardoor in de toekomst dansles geven.

Ik ga tijdens de uitvoering dansen en mezelf laten zien en hopelijk kom ik met de ervaring die ik daar op doe verder in het maken van mijn eigen stukken!

Mijn naam is Chanel Zoe en ik ben 21 jaar. Mijn leven draait om zingen en events organiseren. Ik organiseer o.a. het festival Waterfest in Spijkenisse. Ik treed regelmatig op voor publiek. Sinds januari doe ik mee met OMG en hier ga ik natuurlijk zingen., maar net een iets andere show neerzetten dan dat ik normaal doe. 

Ho wij zijn Luv, we zijn een groepje van 4 meiden en ons groepje is vorig jaar samen gekomen. Het groepje bestaat uit Lois, Jenna, Vienna en Femke. Wij wilde heel graag een keer met z’n vieren optreden want vorige keer was Lois ziek en moesten we onze act op het laatste moment nog veranderen.

We houden allemaal van acteren, moderne dans en hiphop dus we hebben het gecombineerd en nu doen we een moderne dans, hiphop en acteren.

Hi, Mijn naam is Carmen, ik ben een danser en soms acteer/zing ik in theatervoorstellingen. Na wat ervaring op te hebben gedaan in meerdere producties, vond ik het nu tijd om zelf wat te maken. Het traject Op Maat Gemaakt biedt mij daar de kans voor.

Mijn productie gaat over identiteit. Hierin breng ik gedachtes die de overhand kunnen nemen naar buiten.  Erachter komen wie je bent, zonder dat je daarbij te veel aantrekt van de verwachtingen van anderen is best moeilijk en soms pijnlijk.

Benieuwd naar alle optredens? wacht niet langer en koop direct je tickets

Koop hier je tickets >