04-02-2022Cultuuragenda Kunst Geen

Taxatiedag in het Historisch Museum

Op dinsdag 15 februari organiseert Historisch Museum Den Briel in samenwerking met de experts van veilinghuis Vendu Rotterdam, een gratis taxatiedag.

De ervaren en deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam zullen kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, zilver, juwelen en horloges, Art Deco, Aziatische kunst en Chinees porselein.
De taxatiedag wordt gehouden in het Historisch Museum Den Briel, Markt 1, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Om de dag in goede banen te leiden, is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. Dit kan eenvoudig via de afsprakenmodule op de website van www.vendurotterdam.nl. Hier is ook aan te geven wat voor voorwerpen men zou willen laten bekijken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, wordt gevraagd om niet meer dan 3 voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen getaxeerde voorwerpen ter plaatse door de taxateurs worden ingenomen voor de aankomende veiling bij Vendu.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Wim Moerman (Vendu Rotterdam), 06 41219496 of Marijke Holtrop (Historisch Museum Den Briel), 0181-475475.

Samen zorgen voor een veilig museumbezoek
Het tonen van een Corona Test Bewijs en een ID is vanaf 13 jaar verplicht. Ook het dragen van een mondkapje in het museum is verplicht vanaf 13 jaar.

Meer info: www.historischmuseumdenbriel.nl

Evenement info

Datum: dinsdag februari 15 2022
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Historisch Museum Den Briel