04-02-2022Cultuuragenda Kunst Geen

Gratis Taxatiedag in Historisch Museum Den Briel

De taxatiedag in februari van dit jaar was snel volgeboekt. Daarom organiseert Historisch Museum Den Briel in samenwerking met de experts van veilinghuis Vendu Rotterdam een tweede gratis taxatiedag.

De ervaren en deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam zullen kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, zilver, juwelen en horloges, Art Deco, Aziatische kunst en Chinees porselein.
De taxatiedag wordt gehouden in het Historisch Museum Den Briel, Markt 1, Brielle, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vooraf aanmelden bij Vendu is noodzakelijk

Om de dag in goede banen te leiden, is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. Dit kan eenvoudig via de afsprakenmodule op de website van www.vendurotterdam.nl. Hier is ook aan te geven wat voor voorwerpen men zou willen laten bekijken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, wordt gevraagd om niet meer dan 3 voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen getaxeerde voorwerpen ter plaatse door de taxateurs worden ingenomen voor de aankomende veiling bij Vendu.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Vendu Rotterdam), telefoonnummer 010 4118544

Kelderopruiming museumwinkel

Tijdens de taxatiedag vindt een kelderopruiming plaats van boeken uit de museumwinkel. Op geselecteerde boeken wordt 50% korting op de originele verkoopprijs gegeven.

Meer info: www.historischmuseumdenbriel.nl

Evenement info

Datum: dinsdag september 26 2023
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Historisch Museum Den Briel