17-06-2024Cultuuragenda Jeugd, Talentontwikkeling K&C Brielle

Show Your Talent 2025!

Aanmelding gaat binnenkort van start!

Aanmelding kan helaas nog niet

Alle jongeren van 10 t/m 25 jaar hebben de mogelijkheid zichzelf op het podium te presenteren.

Foto’s voorrondes van Show Your Talent!

 Talent and Talk: Spectaculaire aftrap Show Your Talent

Na een spetterende eerste editie wordt dit jaar een derde editie georganiseerd van Show Your Talent en het project wordt wederom afgetrapt met Talent and Talk! Tijdens Talent and Talk konden jongeren langskomen om vragen te stellen over Show Your Talent, ze konden kennismaken met oud deelnemers en ze hadden de mogelijkheid om hun act alvast te showcasen.

Bekijk hieronder foto’s van Talent and Talk.

Terugblik

Zondag 30 oktober 2022 was het dan zo ver! Dé talentenshow van de regio waar iedereen met een talent kon schitteren vond plaats in het BREStheater. 

Grote felicitaties aan Noa Maria voor het winnen van de hoofdprijs, en aan onze twee tweedeprijswinnaars,  Riff Arkenhout en zangeres en multi-instumentalist, Nadia! Jullie hebben allemaal fenomenale optredens gegeven en we vonden het geweldig om jullie op het Show Your Talent-podium te zien.

Lees hier de terugblik >

Een bericht van oud winnares Noa Maria

In 2022 won Noa Maria met haar kleinkunst act in Show Your Talent de harten van de jury waardoor zij de prijs ter waarde van €1000,- mocht ontvangen. Noa is nog steeds erg enthousiast over haar deelname en ze deelt deze dan ook graag hieronder!

 

Fragmenten Show Your Talent 2022

Pers

Briels Nieuwsland >
Linq Media >