Cultuuragenda Lezing Geen

Lezing: In gesprek met Isa Hoes

Actrice en schrijfster Isa Hoes bezoekt Bibliotheek de Boekenberg! In een gesprek met interviewer Jan Hoogendoorn vertelt ze over haar boeken en leven. Er wordt stilgestaan bij haar bestseller ‘Toen ik je zag’. Een verhaal over de relatie met haar man, acteur en musicus Antonie Kamerling, die in 2010 zwaar depressief een einde aan zijn leven maakte. Het boek werd verfilmd.

Ook het onlangs verschenen boek ‘Je bent niet alleen’ dat zij samen met haar zoon Merlijn Kamerling schreef komt ter sprake. Daarin staat het schrijversduo stil bij hoe het is om te rouwen na het verlies van iemand die heel dichtbij je stond. En natuurlijk vertelt Isa meer over het boek ‘Over leven’ dat ook dit jaar uitkwam. Een waargebeurd verhaal over de turbulente periode waarin Isa ontdekte dat ze borstkanker had.

Kom luisteren naar het inspirerende verhaal van deze veerkrachtige auteur. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen en je gekochte of meegebrachte boeken te laten signeren. De inloop start vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur begint de lezing.

Koop hier je kaartjes >
Terug naar cultuuragenda >

Evenement info

Datum: donderdag mei 30 2024
Tijd: 19:00
Locatie: Bibliotheek de Boekenberg