04-07-2024Cultuuragenda Dans K&C Brielle

DansSalon Voorne

Dans mee door Voorne aan Zee!

DansSalon Voorne danst het hele jaar met verschillende thema’s door Voorne aan Zee. Op 19 juli vindt het “Beweegplein voor jong en oud” editie plaats op het Dorpsplein in Oostvoorne  tussen 14.00 en 16.00 uur.  Het Dorpsplein in Oostvoorne verandert voor 1 dag naar een beweegplein voor jong en oud. Gezellig de voetjes van het dorpsplein met DansSalon Voorne, springen op een springkussen, oud Hollandse spelletje spelen of een potje jeu des boules.

Stichting Push en Welzijn Ouderen slaan de handen in één om deze gezellige beweegmiddag te organiseren voor zowel jong als oud. Bewegen, plezier en gezelligheid staan hierbij centraal!

Ook de lokale ondernemers steken hun handen uit de mouwen! Bij wijn- en koffiebar Oker kunt u deze middag genieten van een lekkere versnapering, Deli-Deux zorgt voor een stukje een fruit en u kunt deze middag terecht bij Fysio Voorne voor al uw vragen rondom bewegen. Dit alles terwijl DansSalon Voorne zorgt voor muzikaal entertainment.

Het wordt weer een gezellige dansmiddag voor senioren waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. De DJ draait muziek van toen voor de dansers van nu!

LET OP!! De ondergrond bestaat uit kleine steentjes! Er is geen dansvloer!

Er wordt vanaf 2024 GEEN entree meer geheven, de DansSalon is gratis toegankelijk! Na afloop is het mogelijk een bijdrage achter te laten voor de organisatie van de volgende DansSalon. Voor deze editie is aanmelden niet nodig.

Heeft u vragen, opmerkingen of kunnen we u ergens bij helpen, dan staat Isabelle Miltenburg voor u klaar. Zij is te bereiken via 06 82015125 of isabelle.miltenburg@catharina.nl. Wilt u graag aanwezig zijn bij de DansSalon van 13 augustus maar heeft u geen vervoer? Geen probleem. Isabelle kan u ook hiermee verder helpen.

Graag tot 19 juli!

Evenement info

Datum: vrijdag juli 19 2024
Tijd: 14:00-16:00
Locatie: Dorpsplein oostvoorne