18-08-2023Cultuuragenda Dans, Muziek, Verbinden K&C Brielle

Zonnige DansSalon Voorne

Aanmelden kan hier >

Wat een geluk; na vele regenachtige dagen brak de zon heerlijk door tijdens de buiteneditie van DansSalon Voorne bij de Brielsche Aap. DJ Jan Krikke kreeg de dansvloer al bij het eerste nummer gevuld en gastvrouw Monique Sajet zorgde met haar groep enthousiaste vrijwilligers dat iedereen zich welkom voelde en een gezellige middag beleefde. Speciale dank gaat uit naar de Brielsche Aap en haar fantastische medewerkers voor het mede mogelijk maken van deze zomerse DansSalon.

Een dansvloer van gras was voor sommige dansers even wennen. Uiteindelijk heeft iedereen lekker kunnen dansen en kijken de meesten al uit naar de volgende editie die plaats gaat vinden op vrijdag 22 september in Theater Twee Hondjes te Hellevoetsluis. Zoals dhr Baris uit Oostvoorne zei: ‘Op een harde dansvloer kan ik pas echt laten zien wat dansen is!’

De volgende editie in september wordt een speciale; De Vergeten Liedjes. Door een extra bijdrage van Gemeente Voorne aan Zee kan deze editie, in het kader van Wereld Alzheimerdag, u gratis worden aangeboden! DansSalon Voorne nodigt het Danspaleis uit om deze gezellige dansmiddag samen te organiseren. U bent van harte welkom tussen 14.30 en 16.30 uur in Theater Twee Hondjes, Opzoomerlaan 106 Hellevoetsluis. Het wordt een gezellige dansmiddag voor senioren waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. Muziek van toen voor de dansers van nu!

 

Aanmelden voor de volgende editie kan via de knop hieronder. Toegang is dus GRATIS en het kopen van een kaartje is NIET nodig. Aanmelden is genoeg.

Als je op de aanmeldknop klikt, wordt je doorgeleid naar een email die gericht is aan info@kunstencultuurbrielle.nl. Graag in het onderwerp zetten “Aanmelding Danssalon sept 23”. In de mail graag je gegevens en met hoeveel mensen je komt. 

DansSalon  zal plaatsvinden op 22 september van 14.30 uur tot 16.30 uur bij Theater Twee Hondjes

Aanmelden kan hier >

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar de locatie te komen? En wilt u gebruik maken van vervoersdiensten? neem dan contact op met Isabelle Miltenburg van Catharina Thuis op Voorne via 06 82015125 of i.miltenburg@catharina.nl

Voorne, gemeente Voorne aan Zee, diverse lokale organisaties én vele vrijwilligers. Verschillende enthousiaste vrijwilligers hebben zich al aangemeld, maar de organisatie is altijd op zoek naar enthousiaste dansers, DJ’s, decorbouwers en gastvrouwen/heren. Heeft u toevallig decorstukken op zolder liggen zoals een oude koffer, perzische tapijtjes of LP’s en wilt u deze aan ons schenken om een gezellige sfeer te creëren tijdens de DansSalons? Dan is dat meer dan welkom!

Heb je vragen, wil jij vrijwilliger worden of een decorstuk schenken? Neem dan contact op met Marianne Dirks via 06 18532359 of met Isabelle Miltenburg via 06 82015125. U kunt ook een mail sturen aan i.miltenburg@catharina.nl.

Zien we je ook op 22 september

Aanmelden kan hier >