Cultuuragenda Muziek Geen

Zomerconcert Libertatis bij de molen

Aanstaande zondag 3 juli om 14.30 uur geeft Libertatis Primitiae een “Zomerconcert”! Zij doet dit op het grasveld naast de molen “Het Vliegend Hert” aan de Molenstraat in Brielle.

Op het programma staat heel veel verschillende Big Band muziek met shows van de Twirlers van Libertatis. De LP twirlers zullen op verschillende Big Band stukken dansen en zich laten zien met allerlei attributen. Dit belooft weer veel dans en Twirlspektakel!

De ruim dertig man/vrouw tellende band speelt net zo makkelijk Rock, Latin als Swing. U kunt genieten van onze zangeres Sandra in uiteenlopende nummers gespeeld door de Big Band o.l.v. Aad Schrooten.

Libertatis zorgt voor een aantal stoelen voor de bezoeker die het meenemen van een eigen zitplek te zwaar vinden. Op=op. Maar wilt u verzekerd zijn van een stoel neem dan een eigen (klap-)stoel of plaid mee en geniet van een gezellig optreden in de open lucht.

De formule is simpel en gezellig. De koffie en thee staat vanaf 14.00 uur klaar. Als het weer meewerkt is het zeker prettig toeven op het grasveld bij de molen “Het Vliegend Hert”.

Tot zondag!

Evenement info

Datum: zondag juli 3 2022
Tijd: 14:30 uur
Locatie: Korenmolen 't Vliegend Hert

Georganiseerd door:

No items found

No items found