29-03-2023

Wij zoeken een EVENT PRODUCER!!

In september en oktober 2023 organiseren wij dé talentenshow van de gemeente Voorne aan Zee “Show Your Talent” en daar zoeken wij een event producer voor!

In september en oktober 2023 organiseren wij dé talentenshow van de gemeente Voorne aan Zee “Show Your Talent” en daar zoeken wij een event producer voor!

Wie ben jij?

Ben jij een energieke young professional een geboren regelaar met een grote liefde voor events? Heb je nog niet de wereld aan ervaring en ben op zoek naar een klus ( aantal uren nog nader te bepalen) waar je je kan ontwikkelen als event producer, maar weet je wel van wanten?

Dan zijn we op zoek naar jou!!

Wat ga je doen?

Als Event producer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en produceren van Show Your Talent. Je werkt nauw samen met ons team maar gezien we in een relatief klein team werken, zijn je taken ook allesomvattend. Dit wordt helemaal jouw plek. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat de show goed voorbereid wordt én goed wordt uitgevoerd.

Show Your Talent

Show Your Talent is dé talentenshow waar iedereen met een talent kan schitteren! alle vormen van entertainment komen langs. Muziek, theater, spoken word, cabaret, zang, sport, urban arts, circus, dans; alle podiumkunsten zijn mogelijk.

De talentenshow zal 2 voorrondes hebben en natuurlijk is er een finale! De voorrondes zullen op 2 verschillende plekken plaatvinden en de finale zal plaatsvinden in BREStheater, Brielle.

Interesse of nog vragen?

Krijg jij vlinders in je buik en ben jij de Event Producer die we zoeken? Solliciteer direct of bel met ons contactpersoon voor Show Your Talent, Marianne Dirks.

Mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl. 06-18532359

Over Kunst en Cultuur Brielle

Stichting Kunst en Cultuur Brielle staat op de BRES voor cultuur!

Kunst en cultuur is onmisbaar, want cultuur maken en beleven stimuleert, leert en ontspant. Wij organiseren activiteiten voor bewoners, toeristen én leerlingen op de scholen en ondersteunen de cultuurmakers in onze gemeente. En we zijn verantwoordelijk voor de programmering van BREStheater.

 

Zie hieronder een  sfeerimpressie  van de vorige editie

Show Your Talent 2022 daverend succes!

Geschreven door:

No items found

No items found