Cultuuragenda Muziek K&C Brielle

Tweede Limelight Sessions in Brielle is een feit!

Koop hier je tickets >
Koop hier je tickets >

Vrijdag 30 juni staat er weer een gloednieuwe singer- songwriter “Limelight Sessions” in de Sint-Catharijnekerk en jij kan hierbij zijn!

 

Na een succesvolle eerste editie met o.a. singer-songwriter Benedict Cork, staat er weer een gloednieuwe “Limelight Sessions in de St. Catharijnekerk in Brielle. De eerste editie werd door bezoekers beschreven als intiem, relax en gezellig.  “Door de vloerkussens rondom het podium en het sfeerlicht kreeg je een intiem huiskamergevoel waardoor ik mij meer dan alleen een toeschouwer voelde.” aldus bezoeker Martijn de Man

Tijdens de tweede Limelight Sessions avond zullen er drie artiesten optreden. Deze keer zijn dat Chels die gekoppeld is aan de platenlabel van Ilse de Lange, Scott Quinn die meer dan 20 miljoen streams op Spotify heeft en Lilith Merlot. Laatstgenoemde kun je kennen van het North Sea Jazz Festival, of de tour van Michael Prins… Maar nu kunnen we haar gewoon horen in Brielle!

De Limelight Sessions proberen de sterren van morgen te vinden, en samen bij elkaar te brengen voor een intieme, betoverende avond. “Als je van muziek houdt, en als je wilt weten wie in onze ogen de sterren van de muziekwereld van morgen gaan zijn, of als je iets nieuws wilt ervaren in één van Brielle mooiste en indrukwekkende locaties dan is dit de perfecte avond!”, adus organisatoren Emi McDade en Serge Dusault.

Mis je kans niet en koop direct je ticket, kies je leukste outfit uit en bereid je voor op de magie van deze storytellers op een bijzondere locatie: de Catharijnekerk!

Ticket zijn te koop via de website van BREStheater en bij de theaterkassa in DukdalfBRES (openingstijden woensdagmorgen van 10.00- 13.00 en vrijdagmiddag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen).

Voor deze voorstelling geldt een jongerenprijs. Voor jongeren tot en met 30 jaar kost een kaart maar €17,50.

Koop hier je tickets >

Evenement info

Datum: vrijdag juni 30 2023
Tijd: 20.30
Locatie: Catharijnekerk