09-09-2022Cultuuragenda Jeugd K&C Brielle

Show Your Talent!

Ontdek lokaal muziek-, dans-, zang-, kleinkunst- en dj-talent tijdens deze bijzondere show.

Koop nu je tickets!

Tickets
Tickets

Op zondag 30 oktober is het dan zo ver!

Dé talentenshow waar iedereen met een talent kan schitteren! alle vormen van entertainment komen langs. Muziek, theater, spoken word, cabaret, zang, sport, urban arts, circus, dans; alle podiumkunsten zijn mogelijk.
De uiteindelijke winnaar van ‘Show Your Talent’ gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst       €1000,-. Wil jij ook getuige zijn van de leukste, spectaculairste, ontroerendste en grappigste optredens? Koop dan snel je ticket. OP=OP
We hebben dit jaar 14 deelnemers in de categorieën 10 -15 jaar en 16 -24 jaar.
 De juryleden van het programma zijn nu ook bekend. Niemand minder dan MC Jolla , Marjolijn Breuring en Amber van Opijnen  maken hun opwachting in Show Your Talent als jury. Zij moeten gaan bepalen welke act in aanmerking komt om de grote winnaar te worden!

Benieuwd naar alle deelnemers en juryleden? Scroll dan snel verder want we stellen ze graag aan je voor!

Deelnemers

Lizemijne. Bio: Lizemijne speelt piano vanaf haar zevende. Ik laat mij op dit moment vooral inspireren door hedendaagse artiesten.

Figure out (Bandje) . Leeftijd: Rond de 20. Wij zijn de rockband Figure It Out en wij gaan 7 minuten proberen iedereen te vermaken en op de banken laten staan met ons muziekspel.

Riff (Piano) Leeftijd: 9. Bio: Ik speel 2 stukken op de piano. Eentje is van Chopin op mijn eigen manier en de andere is van Bach met deels een eigen compositie in het midden.

Noa Maria (solo) Leeftijd: 18. Bio: Ik schrijf lieve liedjes, vooral in het kleinkunst genre, dit gaat over van alles van liefdesverdriet tot mijn planten.

Jessica Amber

DJ Bradley Q. Leeftijd: 16. Bio: Ik ben DJ Bradley Q, en ik ga een lekkere mix voor jullie in elkaar draaien.

De Kitkatjes (Dans) Leeftijd: Beiden 11 jaar.We gaan dansen op het nummer Taki Taki omdat we dat een leuk nummer vinden en je kunt er coole danspasjes op maken.

Jimster (solo) Leeftijd: 22. Bio: Ik zal zelfgeschreven zelfgeproduceerde nummers opvoeren en een nummer coveren.

Cheryl (Solo). Leeftijd: 20. Bio: Ik ga 2 liedjes zingen. 1 ballad en een nummer die meer uptempo is. Ik ben zelf heel goed in vooral gevoelige liedjes zingen.

DJ Quintexx (solo). Leeftijd: 16. Bio: Ik ben een energieke dj die met de muziek mijn gevoel, creativiteit en enthousiasme overbreng op het publiek. Dit jaar heb ik o.a. gedraaid op Dream Village en Crazy Sexy Cool.

Strow Leeftijd: rond de 20. Bio: Strow maakt eigen muziek geïnspireerd uit de jaren ’60 & ’70. De muziek is niet in een hokje te duwen als je dat zou willen

Confi Dance. Bio: Dans brengt zo enorm veel vreugde in het leven. Dansen in de woonkamer, dansen in de club, dansen voor de spiegel in het pashokje… Het kan allemaal.

Nadia (solo) Leeftijd: 17. Bio: Voor mijn act ga ik 2 nummers zingen terwijl ik mezelf begeleid op de ukelele. Ik ga mijn eigen draai geven aan de nummers toxic van Britney Spears en bulletproof van la roux.

Demo team Dansgroep.

 Juryleden Show Your Talent

Evenement info

Datum: zondag oktober 30 2022
Tijd: 15.00
Locatie: BREStheater

Faiiola Frey Aka ‘MC JOLLA’ is een Multi talenten dame die zich best wel op de Black Community richt, Maar ook andere groepen zoals Nederlandse Jongeren, Gay community en het Afro community. MC JOLLA heeft een bekend nummer uitgebracht samen met een andere artiest. Faiiola maakt muziek, Party Host, Modeling en ook acteren.

Amber van Opijnen won in 2011 Brielle’s Got Talent en komt nu terug als jurylid! Amber is een getalenteerd zangdocente. De uit Ouddorp afkomstige heeft in september haar single ‘Ook van mij’ uitgebracht. Deze single is onderdeel van een nog uit te komen ep ‘Zo dicht bij mij’. De ep komt eind oktober uit.

Marjolijn Breuring is dansdocent en dansmaker uit Hellevoetsluis. Na bijna 30 jaar zeer succesvol dans als expressiemiddel aangeboden te hebben in het voortgezet onderwijs, heeft zij haar focus verbreed, door haar liefde voor dans ook te delen met volwassenen.

Zien we je ook op 30 oktober? Koop nu je ticket en mis dé talentenshow van de regio niet!

Tickets

Lees verder