19-10-2023Cultuuragenda Jeugd, Talentontwikkeling K&C Brielle

Persbericht: Show Your Talent – Dé talentenshow van Voorne aan Zee.

Show Your Talent – Dé talentenshow van Voorne aan Zee. Meld je nu aan!

 Hou je van zingen, schilderen, dansen, acrobatiek, toneel, spoken word, beeldhouwen of muziek maken? Of heb je een andere creatieve act? Doe je dat alleen of met een groep? Zeggen jouw familie en vrienden dat je “eens iets moet gaan doen” met je talent? Heb jij er altijd al eens van gedroomd om op een echt podium te staan? Dan ben jij op zoek naar ons en wij naar jou!

Show Your Talent is dé talentenshow van Voorne aan Zee waar alle jongeren van 10 t/m 25 jaar uit de regio met een talent kunnen schitteren! Van acrobatiek tot het presenteren van een eigen geschoten shortfilm, er is ruimte voor al het creatief talent uit de regio! Show Your Talent zal 2 voorrondes hebben en natuurlijk is er een finale! De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met een mooie geldprijs voor doorontwikkeling.

Hoe je meedoet? Het aanmelden gaat doormiddel van het insturen van een filmpje van jouw talent. Inschrijven kan tot 5 december via de website

www.kunstencultuurvoorne.nl/show-your-talent-2024/.

Vanuit alle inschrijvingen zal er een selectie doorstromen naar de 2 voorrondes op 14 januari in De Man in Oostvoorne en Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis. De finale zal op 21 januari plaatsvinden in BREStheater in Brielle.

Nathalie Lemmen en Faure Verbrugge, die in opdracht van Stichting Kunst en Cultuur Brielle Show Your Talent organiseren, hebben er super veel zin in en zijn nu al trots op het project. “Ik kan niet wachten om samen met Faure, Show Your Talent te organiseren en om samen te kijken naar al het talent dat Voorne aan Zee te bieden heeft. Alle vormen van entertainment komen langs en dat maakt Show Your Talent een geweldig project en dé talentenshow van de regio.” aldus Nathalie.

Faure: “Het is fantastisch om samen bij te dragen aan zo’n mooi platform als Show Your Talent waar lokale jonge talenten een echte kans krijgen om hun act te showcasen. Wij selecteren ook samen de talenten die doorgaan naar de voorrondes en door de diversiteit van alle acts zal het selecteren van de talenten een erg leuke uitdaging zijn.’

Waar Nathalie en Faure op gaan letten met het selecteren van de talenten houden ze geheim maar wil jij kennis maken met Nathalie en Faure en wil jij meer weten over Show Your Talent?  Dan nodigen ze je graag uit voor Talent and Talk op 29 oktober 19.00 uur in Theater Twee Hondjes! Ze zullen daar het project Show your Talent af trappen! Tijdens Talent and Talk is er ruimte voor al je vragen over Show Your Talent, maak je kennis met oud deelnemers en heb je de mogelijkheid om jouw act alvast te showcasen voor verschillende professionals uit het werkveld! Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn die voor jou een persfoto kan schieten die je meteen kan gebruiken voor jouw inschrijving! Mocht je enthousiast zijn dan heb je tot 5 december om je op te geven en jouw talent in te zenden.

Iedereen van 10 t/m 25 jaar uit de regio, met welk talent dan ook, is welkom om mee te doen. Na de voorrondes volgt de finale. De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met een mooie geldprijs voor doorontwikkeling.

Show Your Talent wordt geproduceerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Ik wil me aanmelden voor Talent and Talk >
Ik wil me aanmelden voor Show Your Talent >