Cultuuragenda Film BREStheater

Sezgin Güleç Try out

Koop hier je kaarten >

Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die zit in de race om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.

Daniël Arends over Sezgin:

”Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen.  Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.”

Sezgin tourde de afgelopen twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij en maakt nu zijn eigen show.

Koop hier je kaarten >
Terug naar de cultuuragenda >

Evenement info

Datum: vrijdag mei 24 2024
Tijd: 20:30
Locatie: BREStheater,