Cultuurmakers Ondersteuning K&C Brielle

Samen Slim Deelnemers Werven

Wat doe je als je graag meer mannen wilt aantrekken voor je popkoor? Of als de coronatijd een gat in je ledenbestand heeft geslagen? Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten óf je maakt een actieplan om nieuwe deelnemers aan te trekken.

Popkoor Tintunes, Rozenburgs Mannenkoor, Sound Waves en de Volksuniversiteit Westvoorne werkten in 3 cursusavonden aan een actieplan waarmee ze nieuwe leden willen aantrekken. De cursus heet niet voor niets ‘Samen Slim Deelnemers Werven’. Naast alle praktische informatie is ook de uitwisseling tussen de verschillende verenigingen en de verbondenheid die hier uit ontstaat, erg waardevol. ‘Tips van andere verenigingen waren inspirerend’ aldus Jeanette Wijsman van de VU Westvoorne. De verenigingen gaan de komende tijd laten zien hoe leuk ze wel niet zijn! Iedereen is van harte welkom om een keertje kennis te komen maken!

Is jouw culturele vereniging ook geïnteresseerd in deze cursus? Kunst en Cultuur Brielle biedt de cursus ‘Samen Slim Deelnemers Werven’ in het najaar nog een keer aan. Meld je vast aan via mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl of houd de website www.kunstencultuurbrielle.nl in de gaten.

Geschreven door:

No items found

No items found