Cultuuragenda Muziek Geen

Herdenkingsconcert Randstedelijk Mannenkoor

In het kader van ‘Nederland viert 77 jaar vrijheid in verbondenheid’ geeft Het Randstedelijk Mannenkoor o.l.v. Arjan Breukhoven, na twee jaar afwezigheid, een herdenking-bevrijdingsconcert op woensdagavond 4 mei om 20.45 uur in de St.Catharijnekerk in Brielle.

Het concert begint na de herdenking bij het monument voor de gevallenen naast de kerk. Als soliste is de bekende sopraan Anna Majchrzak aangetrokken. Anna is één van de drie operazangeressen bij het orkest van André Rieu en trekt heel de wereld door om op te treden voor volle zalen of stadions. Maar nu zingt ze in Brielle en daar is het koor trots op.

Verder treden op: de fluitiste Katarina Banusic, organist Evert van de Veen  en zullen de Saint Andrew Pipers voor spektakel zorgen. Kortom, het belooft een mooie avond te worden.

Kaarten kunnen gratis worden opgehaald bij het Stadskantoor Brielle, Het Historisch Museum Brielle,Sport-en Cultuurhuis Dukdalf/Bres,  Boekhandel Hoofdstuk Eén, St. Catharijnekerk, ’t Dijkhuis Vierpolders en de Gaffelaar in Zwartewaal.

Evenement info

Datum: woensdag mei 4 2022
Tijd: 20:45 uur
Locatie: Catharijnehof 1, Brielle