25-01-2022Cultuuragenda Festival Geen

Oproep koren voor Korenfestival De Watergeus!

Ondanks alle Covid-toestanden nog vers in het geheugen liggen,
kondigt de RZZN aan dat het Korenfestival De Watergeus het komend jaar weer gepland staat!

Het korenfestival zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober 2022 van 10 tot 17 uur in de gezellige binnenstad van Brielle. Optredens zullen plaatsvinden binnen in vijf locaties op loopafstand. Het geheel wordt georganiseerd door de Regionale Zangersbond Zuid-West Nederland.

Koren gezocht!
De deelnamekosten zijn voor koren tot en met 20 leden € 75 en grotere koren € 125. Koren die lid zijn van de RZZN krijgen 20% korting. Het publiek heeft overal gratis toegang. U kunt uw koor opgeven via de website www.regionalezangersbondzuidwestnederland.nl

Inschrijven vóór 4 maart
De inschrijvingstermijn sluit op 4 maart. U hoort dan uiterlijk op 20 maart of u (voorlopig) bent ingeschreven. U krijgt dan van de RZZN de betalingsgegevens. Bij betaling voor 3 april bent u definitief ingeschreven. Bij annulering tot 2 maanden voor het festival vindt 50% restitutie plaats; daarna niet meer.

Het is niet zo, dat wie het eerst komt ook het eerst maalt. De organisatie kijkt bij de keuze van de koren hoe zoveel mogelijk variëteit bereikt kan worden.
Ieder koor treedt twee maal 25 minuten op, inclusief op- en afgaan en evt opstellen apparatuur. U kunt geen voorkeur opgeven voor tijden van optreden.