Cultuuragenda Muziek Geen

LP Live 2022

Big Band, Percussie, Twirling, Zang en Dans zijn de vaste ingrediënten van ‘LP Live 2022″. Libertatis Primitiæ geeft op zaterdag 26 maart a.s. haar jaarlijkse spectaculaire Showoptreden.

Het programma wordt gebracht door musici en twirlers van Libertatis Primitiæ! De avond wordt gehouden in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Met “Footloose” legt LP gelijk haar visitekaartje neer en wordt de toon gezet. Dit jaar zingt vocaliste Sandra Burghouwt met de band nummers als: “Here’s to life”,  “Sway”, “Satin Doll”, “That old black magic”, “You got a friend in me” en vele andere!

Op het voorpodium wordt gedanst en getwirld door de Libertatis twirlers. Zij zijn te bewonderen tijdens veel nummers die door de Bigband gespeeld worden zoals o.a. “A Natural Woman”,  “Shake a tail feater” en “Hot Chocolate”. Zij maken hierbij gebruik van de baton maar ook van verschillende andere attributen. U zult kunnen genieten van uitbundig, wervelend batongebruik maar ook van prachtig ingetogen dans. Ook is Madelief van der Ende te bewonderen die dit jaar deel gaat nemen aan de Europese Kampioenschappen Baton Twirling in Frankrijk met het onderdeel 3-baton.

Onze vaste Ladyspeaker Fanina Zwart praat het programma vakkundig aan elkaar in een door Libertatis naar concert-/showzaal omgebouwde Dukdalf.

Een kaartje kunt U vanaf 19.15 uur in de foyer van de Dukdalf kopen. De zaal is om 19.30 uur open.

U kunt ook reserveren via tel. (0181) 412009/0618364765 of 0637453128 of via het Libertatis e-mail adres: secretariaat@libertatisprimitiae.nl .

Kaarten voor volwassenen € 10,- en kinderen tot en met 12 jaar € 7,50. Gezien de te verwachte drukte is het zeer raadzaam om tijdig te reserveren!

In de pauze zal er een loterij gehouden worden.

De Showavond is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Evenement info

Datum: zaterdag maart 26 2022
Tijd: 20:00 uur
Locatie: DukdalfBRES

Georganiseerd door:

Libertatis Primitiæ Lees meer