Cultuuragenda Literair Geen

Literaire avond met Esther Gerritsen

Op verzoek van Esther Gerritsen wordt de invulling van de literaire avond een interview met haar, waar uiteraard wel ruimte is voor vragen uit het publiek..

Ze schrijft romans, columns en scenario’s voor tv en film. Sinds haar debuut in 2000 volgden meerdere succesvolle romans, waarvan er vier genomineerd werden voor de Libris Literatuurprijs: Superduif (2010), Dorst (2012), Roxy (2014) en De Trooster (2018). In 2014 kreeg ze de Frans Kellendonkprijs voor haar gehele oeuvre. Ze had de eer om in 2016 het boekenweekgeschenk Broer te schrijven en heeft een populaire wekelijkse column in de VPRO-gids. Ze schreef het scenario voor Instinct, de Nederlandse inzending voor de Oscars van 2019 en is co-auteur voor de nieuwe tv serie Red Light, die in 2020 in première ging met Maaike Neuville, Halina Reijn en Carice van Houten in de hoofdrollen.

Het belooft een fascinerende avond te worden met een van de beste schrijvers van Nederland, een eigenzinnig, dwarsdenkend, veelzijdig en origineel talent. Op verzoek van Esther Gerritsen wordt de invulling van de literaire avond een interview met haar, waar uiteraard wel ruimte is voor vragen uit het publiek.
Bij voorinschrijving via website/inschrijfformulier krijgt u korting.


TOEGANG AAN DE ZAAL IS VOOR IEDEREEN € 12,50.

Tijd: 20:00-22:00 uur
Opgeven via onderstaande knop:

Aanmelden >>

Evenement info

Datum: woensdag maart 9 2022
Tijd: 20:00-22:00 uur
Locatie: Volksuniversiteit Westvoorne - locatie De Man