Cultuuragenda Muziek, NIEUW! Geen

Limelight Sessions

in de Catharijnekerk

Koop hier je tickets >

Een gloednieuwe akoestische muziekavond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten op een zitzak (of stoel) en geniet van de magie van deze storytellers op een bijzondere locatie: de Catharijnekerk!

Artiesten

BENEDICT CORK
Tours met namen zoals Duncan Laurence, miljoenen streams op Spotify, en high praise van mensen zoals Sir Elton John (die hem beschrijft als “sensational”, en “a name to look out for”)… Als je hem hoort, snap je meteen waarom. Benedict combineert klassieke piano met catchy pop melodieën, en een magische stem die zingt over liefde, identiteit, en levensverhalen.

LILITH MERLOT
Misschien heb je haar gezien bij de North Sea Jazz Festival, of op tour met Michael Prins… Maar nu kunnen we haar gewoon horen in Brielle! Zij wordt begeleid door Brielle’s eigen Serge Dusault… Dreamy ballads van het hart gezongen, gespeeld, en geschreven – dit wordt een hele bijzondere avond.

NÉOMÍ
néomí heeft een totaal eigen blend van folk, indie en pop gecreëerd, al zegt ze te zijn geïnspireerd door Bon Iver, Bob Dylan en Ben Howard. Haar muziek spreekt voor zichzelf en heeft haar al de mogelijkheid gegeven support acts te doen van legendes als Don McLean en Novo Amor, in Nederland en Groot-Brittannië. Met haar melancholische stemgeluid heeft liefdesverdriet nog nooit zo mooi geklonken.

 

Voor deze voorstelling geldt een jongerenprijs. Voor jongeren tot en met 30 jaar kost een kaart maar €17,50. Deze prijs kun je selecteren in stap 4 van het bestelproces.

 

Koop hier je tickets >

Evenement info

Datum: vrijdag mei 26 2023
Tijd: 20.30
Locatie: Sint-Catharijnekerk