01-06-2021Cultuurmakers Ondersteuning K&C Brielle

Kom op de koffie!

Cultuurmakers! Kunst en Cultuur Brielle is er voor jullie! Alle professionals en amateurs die zich bezig houden met kunst, cultuur en erfgoed: kom met jullie vragen bij ons.

Eens per maand zitten wij klaar in Sport en Cultuurhuis DukdalfBRES om vragen te beantwoorden en mee te denken over diverse zaken als bijvoorbeeld het vinden van samenwerkingspartners voor een cultureel project, financieringsmogelijkheden, het schrijven van een goed projectplan of om gewoon eens kennis te maken.

Kom op vrijdag 25 juni tussen 14.00 en 15.30 uur op de koffie bij Marianne Dirks (combinatiefunctionaris cultuur).

Samen zetten we ons in voor een levendig, cultuurrijk Brielle. Jullie maken in de stad theater, beeldende kunst, muziek en dans én dragen Briels erfgoed uit. Wij organiseren voorstellingen, festivals, workshops, stimuleren de Urban Arts en zetten ons in voor cultuureducatie. Samen maken we Brielle een heerlijke plek om te ontmoeten, beleven en ontspannen.

Ben je niet in de gelegenheid om op 25 juni aan te schuiven, dan kan je je vraag altijd kwijt via mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl
I.v.m. de geldende maatregelen, vragen we deze ’Kom op de koffie bij KCB’ om je vooraf aan te melden op bovenstaand e-mailadres.

Geschreven door:

Marianne Dirks Lees meer