Cultuuragenda Theater BREStheater

Julie Huard: Let’s go Paris Theatershow

Koop hier je kaarten >

Showdiva Julie Huard neemt je mee naar de beroemde Parijse nachtclubs van de 20e eeuw met haar nieuwe theatershow Let’s Go Paris. Swingende klassiekers afgewisseld met een zwoel chanson en het nieuwste uit haar eigen repertoire, voorzien van veel glitter, glamour en show. Alles op eigentijdse wijze met haar geweldige band.

De jonge Julie is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelt. Tweetalig opgegroeid en met de muziek van haar Franse vader Fernand Huard start Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelt zij zich meteen als een vis in het water. Na de eerste jaren mee te zijn gegaan met de tours van haar vader, onder andere in Carré, wordt Fernand ziek en overlijdt korte tijd later. Het doet Julie besluiten haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren met de muziek die ze van haar vader meekreeg. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs , maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award.

Onder haar fans mag Julie grote internationale sterren rekenen als Señorita zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van chansonlegende Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media. Afgelopen jaar reist Julie meerdere keren af naar de Verenigde Staten. De Grammy-winnende band van Lady Gaga en Tony Bennett is gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigt haar uit om met hen op te treden in New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks meest toonaangevende jazzclub, Birdland.

Terug naar de cultuuragenda >
Koop hier je kaarten >

Evenement info

Datum: vrijdag september 22 2023
Tijd: 20.30
Locatie: BREStheater,