Cultuuragenda Muziek K&C Brielle

Jumbo Big Band Festival viert 20-jarig jubileum en pakt uit!

Voor de 20e jubileumeditie en de eerste editie in het jaar van gemeente Voorne aan Zee pakt het JUMBO BigBand Festival in Brielle uit met een 2-daags-festival op 15 en& 16 september!

Het Jumbo Big Band Festival Brielle is een jaarlijks jazz-evenement in september, georganiseerd door Kunst en Cultuur Brielle. Tijdens dit festival kan je genieten van een diversiteit aan bigbands. Dit jaar is het niet één maar twee dagen swingen geblazen! Speciaal voor het 20-jarig jubileum is er ook geen concours maar een podium voor de beste regionale Big Bands die de afgelopen jaren hebben meegedaan en zijn er twee fantastische slotconcerten die je niet wilt missen!

Zo treedt niemand minder dan Shirma Rouse met Jan van Duikeren’s Fingerprint op tijdens het slotconcert op vrijdag 15 september. Met de nooit aflatende muzikale energie ben je gegarandeerd van een kleurrijke avond vol spektakel! Op zaterdag 16 september sluit de New Cool Collective Big Band het festival af. New Cool Collective combineert jazz, dance, latin, salsa en afrobeat en die combinatie zorgt voor een avond vol energie, passie en pure muzikaliteit.

Verder op het programma staan: de Delta Swing Band, Big Band Libertatis, Q Big Band, Sea Sound Big Band en de Big Fun Band.

Swingende big bands en geweldige locatie, het JUMBO BigBand Festival in het kloppend hart van Brielle wordt onvergetelijk en is dan ook de perfecte afsluiting van de zomer! Ben jij er ook bij?

 

Programma

Vrijdag 15 september

16.00 uur Delta Swing Band

21.00 uur Shirma Rouse met Jan van Duikeren Jazz Orchestra

Zaterdag 16 september

11.00 uur Big Band Libertatis

12.30 uur Q Big Band

14.30 uur Sea Sound Bigband

16.30 uur Big Fun Band

21.00 Feestelijke afsluiter New Cool Collective Big Band

Bekijk hieronder de foto’s van vorig jaar!

Terug naar de cultuuragenda >