Cultuuragenda Jeugd BREStheater

Jeugdvoorstelling: Wiegeliedjes (0-2,5 jaar)

Koop hier je kaarten >

Wist je dat klassieke muziek een rustgevend effect heeft op jonge kinderen? Dat ze terwijl ze luisteren helemaal kunnen ontspannen? Droom en dommel samen met je baby, dreumes of peuter weg op de mooiste beroemde klassieke melodieën en klanken tijdens dit interactieve concert speciaal voor de allerjongsten. Rustgevende en vrolijke klassieke muziek wordt afgewisseld met bekende kinderliedjes. Harp en zang creëren samen een magische muzikale ervaring. Je kleintje mag tijdens dit concert lekker rondkruipen, wiebelen, wiegen, meezingen en -klappen.

Met onder meer muziek uit ‘Carnaval der Dieren’ van Saint-Seans, het beroemde wiegelied van Brahms en ‘Clair de Lune’ van Debussy.

Quotes

“Wat leuk om weer een maker met liefde voor klassieke muziek en opera te hebben ontdekt! Het is een niche waarin je goed moet zijn in zo veel aspecten. Opera voor kinderen moet namelijk meer zijn dan opera alleen. Bibi heeft een heerlijke natuurlijke connectie met jonge kinderen. Ze kan haar prachtige stem inzetten om ze te laten wegdromen of op het puntje van hun stoel mee te laten leven. Dat zij nu samen met Mark van Vliet een kleutervoorstelling gaat maken om je vingers bij af te likken, dat belooft wat!” – Karin Bannink

Credits

Concept: Bibi van den Dijck
Zang: Bibi van den Dijck
Harp: Petra Vlasman
Foto Petra: Nicole Romijn

Koop hier je kaarten >
Terug naar de cultuuragenda >

Evenement info

Datum: zondag maart 3 2024
Tijd: 10:00
Locatie: BREStheater,