Cultuuragenda Theater Extern

In de Vlaamsche Pot

Het door Haye van der Heijden geschreven toneelstuk IN DE VLAAMSCHE POT is een komische, licht ondeugende, soms zelfs wat pikante klucht die gebaseerd is op de gelijknamige televisieserie uit de jaren ’90. Voor wie daar nog goede herinneringen aan heeft, zal het een feest zijn om de vertrouwde karakters uit die serie weer tot leven te  zien komen. Maar ook voor degenen die deze herinnering niet hebben, zal dit optreden van ICC een bezoek alleszins waard zijn. De spelers  hopen van harte het publiek een gezellig en knus ‘avondje uit’ te kunnen bieden.

Info

De zaal gaat open om 19.45 uur.

Na afloop van het optreden echter is het zeker mogelijk nog wat te drinken en een poosje gezellig na – en bij te praten.

Kaarten kosten € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot 12 jaar en kunnen bij voorkeur gereserveerd worden door te mailen naar toneel@kerktinte.nl of, als dat eerste niet lukt, te bellen naar telefoonnummer 0181-402524. Geef je naam, telefoonnummer, de avond van je keuze en het aantal personen waarvoor je reserveert door.

Afrekenen van de kaarten vindt ‘contant’ plaats bij binnenkomst op de avond van je keuze. Vriendelijk verzoek om ook overige betalingen gedurende die avond ‘contant’ te voldoen.

Terug naar de cultuuragenda >

Evenement info

Datum: zaterdag januari 27 2024
Tijd: 20:15
Locatie: stichting verenigingsgebouw Tinte-Tintestein