Cultuuragenda Jeugd BREStheater

House of Nouws

Ping Win (3+)

Koop hier je kaarten >

Ping Win van House of Nouws is podiumpoëzie voor iedereen vanaf drie. Een voorstelling over verandering, voor peuters, kleuters en hun volwassen. En de allereerste voorstelling die House of Nouws voor deze jonge doelgroep maakt. Op zaterdag 12 november gaat Ping Win in première bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Daarna tourt de voorstelling tot en met maart 2023 door het land.

De tweede

Alle makers van House of Nouws zijn het tweede kind in hun gezin. De eerste had de norm al voor hen bepaald. En daar hadden zij als tweede maar mee te leven. Omgekeerd werd de oudste ook flink op de proef gesteld toen er ineens een tweede bij kwam. Is er ook lol te beleven aan die nieuwe blik?

Ping Win leeft in een zwart wit wereld waarin alles pinguïn wordt. Zelfs de vuilnisbak lijkt ineens een snaveltje te hebben. Alles is zoals het hoort. Althans, dat vindt Ping Win. Dan ineens is er een tweede. Die bijna hetzelfde is, maar toch net anders. Hobbeliger. Kleurrijker. Iemand die alle spelregels omver flapt. Hoe gaat Ping Win om met deze verandering? Ping Win is een herkenbare voorstelling voor iedereen die op weg is naar iets nieuws. Zoals peuters, die bijna kleuters zijn. Of kleuters die net nog peuter waren.

Koop hier je kaarten >
Terug naar de cultuuragenda >

Evenement info

Datum: zaterdag januari 13 2024
Tijd: 14:00
Locatie: BREStheater