Cultuuragenda Muziek Geen

Herfstconcert En Chantant

A New Day…

Vocaal Ensemble En Chantant is blij u, na een lange tijd periode van stilte,  te kunnen uitnodigen voor haar eerstvolgende concert.

Het voelt een beetje als een nieuw begin. Vandaar het thema: A New Day.

Op 16 oktober geeft Vocaal Ensemble ‘En Chantant’ een herfstconcert in de St. Catharijne Kerk van Brielle.

Ze laten u kennismaken met een muzikale vertolking van wat wij mensen kunnen ervaren  bij een nieuwe dag of een nieuw begin.  U hoort  o.a. muziek van Sibelius, Nystedt, Elgar, Pärt en Rheinberger.  Zoals u van het ensemble  gewend bent, krijgt u  een sfeervolle muzikale  avond met bijzondere muziek, vertolkt door  gepassioneerde  zangers.

En Chantant staat bij dit concert opnieuw onder leiding van Mirjam van den Hoek. Zij maakte al vroeg kennis met muziek middels viool- en pianolessen.  In het zesde jaar van het VWO begon ze met de vooropleiding koordirectie bij Wiecher Mandemaker om zich voor te bereiden op de Bachelor Koordirectie. In 2018 studeerde ze bij Mandemaker af, aan het conservatorium van Rotterdam. Tegenwoordig dirigeert van den Hoek een vijftal koren, waaronder twee kamerkoren. Ook zingt ze bij de Laurenscantorij waar ze tevens regelmatig dirigeert. Daarnaast studeert van den Hoek voor haar Master Koordirectie bij Luc Anthonis in Antwerpen.

Redenen te over om naar dit concert te komen luisteren.

In deze periode van (toch nog) Corona hanteren wij uiteraard de richtlijnen van het R.I.V.M.  U krijgt bij aanvang van het concert een korte , heldere uitleg hierover.  Zo bieden we een ieder voldoende duidelijkheid en veiligheid en kunt u toch komen genieten van deze prachtige liederen.

Bij de ingang wordt uw QR-code gecontroleerd.

Kaarten zijn vanaf 1 t/m 14 oktober te bestellen via de website www.enchantant.nl  en  via  de koorleden.

Uw entreebewijs is tevens een consumptiebon en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Entree €15,00

Vrienden van de Catharijne €12,50

Datum 16 oktober

Aanvang 20.00 uur

Kerk open vanaf 19.30 uur

Evenement info

Datum: zaterdag oktober 16 2021
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Sint-Catharijnekerk