Cultuuragenda Muziek Geen

Folk in ’t Kont van het Paard

Nomad Swing Trio

Op zondag 13 februari kan FolkClub Brielle weer van start gaan met haar zondagmiddagprogramma. De mensen van FolkClub Brielle zijn zeer verheugd weer te kunnen beginnen met hun folkconcerten. De eerste band die naar Brielle komt, is de Vlaamse formatie “Nomad Swing”.

“Nomad Swing” bestaat uit een tweetal gepassioneerde muzikanten met liefde voor muziek uit de jaren twintig tot vijftig. Ine Smet en Seppe van Tilborg van “Nomad Swing” verkennen naast jazz & blues ook andere horizonten met muziek die hen inspireert, bevrijdt, verzacht en verbindt. Met Django Reinhardt, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sidney Bechet (en zoveel anderen) als grote voorbeelden brengen ze een gevarieerd en kleurrijk repertoire op een persoonlijke manier. De groep ontstond in 2008 rond het duo Seppe Van Tilborg (sologitaar) en Ine Smet (zang en accordeon).

Het concert van “Nomad Swing” vindt plaats op zondag 13 februari in de thuisbasis van FolkClub Brielle, Café ‘t Kont van het Paard, Kaatsbaan 1-3. Het concert begint om 15.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel “Hoofdstuk EEN”, Nobelstraat 16 te Brielle en bij de ingang. Reserveren kan ook telefonisch (06-30369348) of via folkclubbrielle@outlook.com. De entreeprijs bedraagt 10 euro, inclusief koffie. FolkClub Brielle neemt de Corona-maatregelen in acht. Dit betekent dat bij binnenkomst gevraagd zal worden naar het Corona-toegangsbewijs.

Op 19 en 20 februari is FolkClub Brielle betrokken bij de organisatie van de presentatie van de nieuwe CD van Pekel in Tinte en Brielle. Voor meer informatie https://pekelweb.com

Op 26 februari 2022 organiseert FolkClub Brielle, onder de naam Brielle Folk, het allereerste Brielse folkfestival. Het is onzeker of dit festival vanwege de Corona-restricties kan doorgaan. Op 13 maart is volgende muziekmiddag met de Vlaamse band “Blue Wire”.

Op de website www.folkclubbrielle.nl is alle informatie over FolkClub Brielle te vinden.

Evenement info

Datum: zondag februari 13 2022
Tijd: 15:00 uur
Locatie: 't Kont van het Paard