Cultuuragenda Film BREStheater

Openlucht Bioscoop Brielle

De filmwerkgroep van BREStheater organiseert in de laatste week van de zomervakantie de openluchtbioscoop.

Geniet van 4 zorgvuldig uitgekozen blockbusters op de Brielsche Aap!

Naar de bioscoop maar dan in de buitenlucht. Voor een film kun je natuurlijk terecht in de vele bioscoopzalen maar in de zomer is het tijd om de mooiste films te bekijken tijdens dé openluchtbioscoop van Brielle. De openlucht bioscoop staat garant voor zwoele zomeravonden met de mooiste films op groot scherm, want ook dit jaar zijn er de beste films geselecteerd door de filmwerkgroep van BREStheater. Dus wil jij relaxed met een drankje genieten van een zwoele zomeravond en een bijzondere film? Dat kan en de toegang is ook nog een keer gratis!

Trommel je vrienden, familie en buren op, want 2 dagen lang strijkt de filmgroep van BREStheater dus neer op de Brielsche Aap om je de mooiste films te laten zien. Zij zetten een stoel voor je klaar en zorgen voor een ultieme filmbeleving in de buitenlucht. Het enige wat jij hoeft te doen is een film kiezen, of 2.

Films

Vrijdag 18 aug | 15.00-16.30

Berend Botje, het mysterie van het ei

Berend Botje gaat over een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

Vrijdag 18 aug | 20.30-22.45

Licorice Pizza

Licorice Pizza vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson en volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

Zaterdag 19 aug | 18.00-19.55

Chef

Chef Casper wordt ontslagen bij een prominent restaurant na een ruzie over de kaart. Met de hulp van zijn ex-vrouw en zoontje begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens de road trip herontdekt hij de passie voor het koken, het leven en de liefde

Zaterdag 19 aug | 21.00-23.00

Yesterday

“Everyone in the world has forgotten The Beatles. Everyone except Jack…”

‘Yesterday’ volgt het leven van een worstelende muzikant Jack. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Sterker nog  The Beatles hebben nooit bestaan.  Jack is dus de enige persoon die hun nummers kent. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

Activiteiten

Het blijft niet alleen bij films kijken tijdens de Openlucht Bioscoop maar er zijn ook leuke activiteiten! Je eet de heerlijkste gerechten van de foodtruck van de Brielsche Aap en je kan ook gezellig knutselen. Er is dus genoeg te beleven bij de Openlucht Bioscoop!

Knutselen

Voorafgaand aan de jeugdfilm Berend Botje kunnen de kinderen samen met het biebteam BZHD knutselen. Onder begeleiding gaan de kinderen een giga vlaggenlijn knutselen! Het begint om 14.00 en het gaat een leuke knutsel workshop worden.

Vind je het leuk om mee te doen? Kom langs!

Tijd: vanaf 14.00 

 

 

 

 

Foodtrucks

Van de film Chef  krijg je natuurlijk een  enorm goed gevoel én trek van! Er komt alleen maar lekker eten in voor dus  beleef de ultieme Chef-filmervaring en eet met de film bij de foodtruck van de Brielsche Aap. (tegen betaling)


Er is dus genoeg te beleven bij Openlucht Bioscoop op 18 en 19 augustus op de Brielsche Aap. Kom jij ook?

Evenement info

Datum: vrijdag augustus 18 2023
Tijd: 18 en 19 augustus.
Locatie: de Brielsche aap