Cultuuragenda Jeugd, Theater K&C Brielle

Familievoorstelling “Egalus (4+)”in BREStheater

Klein Amsterdam Producties maakt een voorstelling van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2022: Egalus van Marije Tolman. 

Koop hier je kaarten >

Meivakantie tip: Familievoorstelling “Egalus (4+)”in BREStheater

Kinderen door heel het land kunnen weer genieten van de meivakantie. Zoek jij nog een leuke voorstelling voor je kinderen waarbij ze weg kunnen dromen? Ga dan op dinsdag 2 mei naar BREStheater voor de familievoorstelling Egalus (4+)!

In de voorstelling gaat het over de Sjeestijd. Alles moest hoger, sneller, dieper en verder. Alleen Egalus deed er niet aan mee. Egalus stond stil en zag de schoonheid van alles, maar ook alle troep. Iedere dag prikte Egalus het bos schoon. Maar steeds vaker als het bos schoon was, lagen de duinen weer vol. En als de duinen leeg waren, lag het strand weer vol. Op een koude dag kon hij de rommel niet meer dragen. Boem! En toen stond alles stil.

‘Egalus’ is een voorstelling van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2022: Egalus van Marije Tolman en gaat over om je heen kijken. Over de dingen echt zien. Over elkaar helpen en… over dieren met oranje hesjes.

Aansluitend aan de voorstelling gaan de kinderen zelf aan de slag. Als kleine helden helpen ze de buurt om het theater net zo mooi te maken als het bos van Egalus! Pak een vuilniszak en een tang en werk samen aan een Gi-Ga Groene buurt!

Met de voorstelling Egalus wordt de meivakantie een feest voor kinderen én ouders.

Koop je tickets eenvoudig online via de knop hieronder. Tickets kan je ook bij de theaterkassa in DukdalfBRES kopen(openingstijden woensdag van 10.00- 13.00 en vrijdag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen).

Koop hier je kaarten >
Ga naar de volledige theateragenda >