10-07-2023Cultuuragenda Dans, Muziek, Verbinden K&C Brielle

DansSalon Voorne:

De Vergeten liedjes

Aanmelden kan hier >

Dans mee door Voorne aan Zee

DansSalon Voorne komt met een speciale editie: De Vergeten Liedjes, in het kader van Wereld Alzheimerdag. Op 22 september ben je van harte welkom om GRATIS mee te dansen bij de Theater Twee Hondjes.  Het wordt een gezellige dansmiddag voor ouderen waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. Muziek van toen voor de dansers van nu!

Deze Herfst editie van DansSalon Voorne is een vervolg op de succesvolle eerste editie op 8 augustus bij de Brielsche Aap. DansSalon Voorne danst graag samen met u door de gemeente Voorne aan Zee aan de hand van thema edities op verschillende locaties. De DansSalon werkt met dansen en muziek als hartveroverend en universeel middel voor contact en beweging. Het gaat een fantastische middag worden met muziek uit de jeugdjaren, samen dansen en veel gezelligheid Iedereen is welkom! Zien wij u daar?

Aanmelden kan via de knop hieronder. Toegang is dus GRATIS en het kopen van een kaartje is NIET nodig. Aanmelden is genoeg.

Als je op de aanmeldknop klikt, wordt je doorgeleid naar een email die gericht is aan info@kunstencultuurbrielle.nl. Graag in het onderwerp zetten “Aanmelding Danssalon sept 23”. In de mail graag je gegevens en met hoeveel mensen je komt. 

DansSalon  zal plaatsvinden op 22 september van 14.30 uur tot 16.30 uur bij Theater Twee Hondjes

Aanmelden kan hier >

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar de locatie te komen? En wilt u gebruik maken van vervoersdiensten? neem dan contact op met Isabelle Miltenburg van Catharina Thuis op Voorne via 06 82015125 of i.miltenburg@catharina.nl

Voorne, gemeente Voorne aan Zee, diverse lokale organisaties én vele vrijwilligers. Verschillende enthousiaste vrijwilligers hebben zich al aangemeld, maar de organisatie is altijd op zoek naar enthousiaste dansers, DJ’s, decorbouwers en gastvrouwen/heren. Heeft u toevallig decorstukken op zolder liggen zoals een oude koffer, perzische tapijtjes of LP’s en wilt u deze aan ons schenken om een gezellige sfeer te creëren tijdens de DansSalons? Dan is dat meer dan welkom!

Heb je vragen, wil jij vrijwilliger worden of een decorstuk schenken? Neem dan contact op met Marianne Dirks via 06 18532359 of met Isabelle Miltenburg via 06 82015125. U kunt ook een mail sturen aan i.miltenburg@catharina.nl.

Zien we je ook op 22 september

Aanmelden kan hier >