DansSalon zoekt mannelijke dansers!

DansSalon Voorne is een begrip aan het worden in Voorne aan Zee. Het hele jaar door danst het DansSalon team door de gemeente en ze zijn daarvoor op zoek naar mannelijke dansers!

Bent u die man die van gezelligheid houdt, gemakkelijk initiatief neemt, muziek en dansen leuk vindt, en een dienstbare instelling heeft? Het DansSalon team zou graag kennis met u maken! Verder bent u iemand die het opmerkt als iemand verlegen zit om een praatje, of een zetje nodig heeft om te gaan dansen. Ervaring in stijldansen is een voordeel, maar zeker geen vereiste. De tijdsinvestering is zes keer per jaar een middag van ongeveer 3 uren.

De middagen worden mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers met een hart voor dansen, muziek én mensen. Monique Sajet, de gastvrouw tijdens de dansmiddagen, heeft een mooie club mensen om zich heen verzameld die iedere keer weer vol energie aan de slag gaan om er een heerlijke middag van te maken. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom en wat het plaatje dus helemaal compleet zou maken, zijn een aantal mannelijke dansers die het team willen komen versterken!

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u zich meteen aanmelden dan kunt u contact opnemen met Monique Sajet via 06 31908910 of via haar emailadres info@artoflifebrielle.nl.

De volgende DansSalon vindt plaats in de Leemgaarde op 27 juni van 15.30 tot 17.30 uur.