13-06-2024Cultuuragenda Dans K&C Brielle

DansSalon Voorne

Aanmelden voor de DansSalon op 2 oktober kan helaas nog niet maar zet u het wel alvast in uw agenda?

Dans mee door Voorne aan Zee!

DansSalon Voorne danst het hele jaar met verschillende thema’s door Voorne aan Zee. Op 2 oktober vindt de Ontmoet Elkaar editie plaats bij het Hart van Hellevoet in Hellevoetsluis tussen 14.30 en 16.30 uur. U komt toch ook?

Het wordt weer een gezellige dansmiddag voor senioren waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. De DJ draait muziek van toen voor de dansers van nu!

Reserveert u vast een plekje voor de DansSalon want, vol is vol. Dit doet u via de aanmeldknop onder deze tekst. Komt u er online niet uit, neem dan contact met ons op.

Er wordt vanaf 2024 GEEN entree meer geheven, de DansSalon is gratis toegankelijk! Na afloop is het mogelijk een bijdrage achter te laten voor de organisatie van de volgende DansSalon.

Heeft u vragen, opmerkingen of kunnen we u ergens bij helpen, dan staat Isabelle Miltenburg voor u klaar. Zij is te bereiken via 06 82015125 of isabelle.miltenburg@catharina.nl. Wilt u graag aanwezig zijn bij de DansSalon van 1 oktober maar heeft u geen vervoer? Geen probleem. Isabelle kan u ook hiermee verder helpen.

Aanmelden voor de DansSalon op 2 oktober kan helaas nog niet maar zet u het wel alvast in uw agenda?

Graag tot 2 oktober bij het Hart van Hellevoet in Hellevoetsluis.

Evenement info

Datum: woensdag oktober 2 2024
Tijd: 14:30
Locatie: Hart van Hellevoet