10-07-2023Cultuuragenda Dans, Muziek, Verbinden K&C Brielle

DansSalon Voorne:

Summer Swing

Koop hier je kaarten >

Dans mee door Voorne aan Zee

DansSalon Voorne trapt af met een zwoele Summer Swing editie bij de Brielsche Aap. Het wordt een gezellige dansmiddag voor ouderen waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. Muziek van toen voor de dansers van nu!

Deze zomerse editie van DansSalon Voorne is een vervolg op de succesvolle eerste editie afgelopen maart in de Stuifakkers te Rockanje. DansSalon Voorne danst graag samen met u door de gemeente Voorne aan Zee aan de hand van thema edities op verschillende locaties. De DansSalon werkt met dansen en muziek als hartveroverend en universeel middel voor contact en beweging. Het gaat een fantastische middag worden met muziek uit de jeugdjaren, samen dansen en veel gezelligheid Iedereen is welkom! Zien wij u daar?

Een kaartje kost €7,50 inclusief welkomstdrankje en hapje en zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 8 augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur bij de Brielsche Aap. Kaarten zijn te koop via de knop hieronder.

Koop hier je kaarten >

Mocht u er met de online kaartverkoop niet uitkomen, neem dan contact op met Marianne Dirks van Stichting Kunst en Cultuur Brielle via 06 18532359.

DansSalon Voorne wordt mogelijk gemaakt door Kunst en Cultuur Brielle, Catharina Thuis op Voorne, gemeente Voorne aan Zee, diverse lokale organisaties én vele vrijwilligers.

Zien we je ook op 8 augustus?

Evenement info

Datum: dinsdag augustus 8 2023
Tijd: 14.30
Locatie: Brielsche Aap