20-02-2023Cultuuragenda Dans, Muziek, Verbinden K&C Brielle

Danspaleis

Voetjes van de vloer tijdens Danspaleis Voorne aan Zee!

Op woensdagmiddag 22 maart gaan de voetjes van de vloer tijdens het eerste Danspaleis in Voorne aan Zee! Het Danspaleis is een gezellige dansmiddag voor ouderen in de Stuifakkers te Rockanje waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan.

Combinatiefunctionarissen Isabelle Miltenburg van Catharina, Thuis op Voorne en Marianne Dirks van Stichting Kunst en Cultuur Brielle willen met het Danspaleis ouderen een fantastische middag bezorgen met muziek uit de jeugdjaren, samen dansen en veel gezelligheid. Na deze feestelijke aftrap op 22 maart zetten zij samen met vele vrijwilligers mini-danspaleisjes op in heel Voorne aan Zee. Mensen die hier graag een rol in willen spelen kunnen contact opnemen met Isabelle op onderstaand adres.

Het Danspaleis werkt met dansen en muziek als hartveroverend en universeel middel voor contact en beweging. Muziek uit de jeugd van de ouderen opent deuren die voor lange tijd gesloten waren en ouderen die al jaren niet hebben gedanst staan weer op de vloer. Niet alleen de ouderen laden zich op, ook vrijwilligers, mantelzorgers en zorg- en welzijnspersoneel krijgen een boost en worden ontzorgd. Zo wordt het een feest voor iedereen!

Het Danspaleis Voorne aan Zee is geheel gratis en zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 maart van 14.30 uur tot 16.30 uur in de Stuifakkers, Briggemandreef 2 te Rockanje. Aanmelden voor deze gezellige middag is verplicht en kan via Isabelle. Er is plek voor maar liefst 150 Dancing Queens en Dancing Kings, voor deze middag geldt vol = vol. Kunt u zelf niet naar het Danspaleis komen, omdat u geen vervoer heeft? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Isabelle is te bereiken via  de mail of (06)82015125.

Evenement info

Datum: woensdag maart 22 2023
Tijd: 14.30
Locatie: Stuifakkers