Cultuurmakers Ondersteuning K&C Brielle

CultuurLab Social Media

‘Wat is jouw verhaal als cultuurmaker?’

Kunst en Cultuur Brielle nodigt je uit voor het volgende CultuurLab op

Woensdag 22 maart
van 19.30 tot 21.30 uur in BREStheater

Met deze keer een gratis Masterclass van Melanie Ester. Zij is expert in Artist Branding en Social Media en gaat in gesprek met en geeft tips aan Voornse cultuurmakers. En muziek van opkomend talent Noa Maria; winnaar van Show Your Talent 2022.

Meld je uiterlijk 14 maart aan via: marianne@kunstencultuurbrielle.nl
Je bent al vanaf 19.10 uur welkom voor een drankje in de foyer en we hebben een gezellig borrel na afloop. Tot woensdag 22 maart!

Melanie over haar Masterclass op 22 maart: ‘In de masterclass ga ik in op de vraag ‘Hoe vind en vertel je jouw verhaal als cultuurmaker?’ Middels kennis, ervaringen en actuele voorbeelden zal ik je meenemen in hoe je jezelf of je organisatie online zichtbaarheid kan geven. Ik zorg ervoor dat je met diverse opdrachten aan de slag kan, om zo ook na de workshop echt een idee te hebben van hoe verder te gaan. Je gaat op zoek naar: Wat maakt jou uniek?’

Als Artist Branding en Social Media Coach werkt Melanie Esther met artiesten en cultuurmakers aan het vinden en vertellen van hun unieke verhaal. Hiervoor heeft ze haar eigen methode ‘Vind en Vertel’ ontwikkeld waarmee ze coachingsessies, workshops en gastlessen geeft.

Vanuit Het Verhaal werkt ze vervolgens met de cultuurmaker aan o.a. hun Doelgroep, Visuele Identiteit, Social Media Strategie en Planning. Ze werkt o.a. met Blanks en Katie Koss (eerder o.a. Typhoon, LUWTEN, Ruben Hein) en coacht verschillende opkomende artiesten met haar 6 maanden coachingstraject ‘Vind en Vertel’.

KCB organiseert 2 keer per jaar een CultuurLab voor lokale cultuurmakers in Voorne aan Zee. Wij creëren ruimte voor ontmoeting, ontwikkeling, inspiratie en samenwerking. Tijdens een CultuurLab nodigen wij bijvoorbeeld sprekers uit het culturele veld uit om ander cultuurmakers te inspireren, worden ervaringen gedeeld of workshops gegeven. Met de CultuurLabs kunnen wij inspelen op de behoeften die er leven onder cultuurmakers en de Voornse samenleving.

Geschreven door:

[Marianne Dirks]