06-05-2022Cultuurmakers Netwerk, Ondersteuning, Ontmoeten, Stimuleren, Verbinden Geen

s

CultuurLab en Pitch Avond!

Twee keer per jaar organiseert Kunst en Cultuur Brielle een CultuurLab voor cultuurmakers.

Dinsdagavond 17 mei om 19.30 uur zijn alle cultuurmakers weer van harte welkom op het CultuurLab in BREStheater. Na het succes van het vorige Lab waarbij het draaide om kennismaking en uitwisseling, gaan we deze keer meer in op de financieringsmogelijkheden die je hebt als cultuurmaker. Wat is er mogelijk aan bijvoorbeeld fondsenwerving en hoe pak je dat dan aan? We maken kennis met interessante sprekers, genieten van muziek en sluiten af met een gezellige borrel.

Het podium is deze avond ook aan jou! Heb jij een fantastisch plan voor kunst, cultuur of erfgoed in Brielle? Presenteer dan jouw idee tijdens de eerste KCB Pitch Avond. Pitch je plan en maak ter plekke kans op max. €1000 voor je project!

Je pitch mag max. 5 minuten duren. Hierin geef je aan wat je plan inhoudt, wat het plan betekent voor Brielle én waarom jouw plan zeker uitgevoerd moet worden.

De Pitch Avond is bedoeld voor lokale cultuurmakers met mooie plannen op het gebied van kunst en cultuur voor Brielle. Zonder ingewikkelde procedures vooraf willen we je met deze avond op weg helpen om Brielle nog toffer te maken! Het enige wat we van je vragen is: Je komt bij voorkeur uit Brielle of je laat je project plaats vinden in Brielle en bent zelf in ieder geval woonachtig op Voorne. Je project start in 2022.

Zin om mee te doen? Meld je aan bij Marianne Dirks via marianne@kunstencultuurbrielle.nl

We hebben plek voor de eerste 8 pitchers die zich aanmelden.

Zien we je 17 mei?

Geschreven door:

[Marianne Dirks]