Cultuuragenda Muziek Geen

Zomerconcert En Chantant

door Vocaal Ensemble En Chantant

Op 15 mei geeft Vocaal Ensemble En Chantant een prachtig en uitdagend concert met als thema ‘Liefde en Troost’. Op het programma staat muziek uit de Romantiek met o.a. liederencyclussen van Brahms, Wolf en Andriessen. De Romantiek is een kunststroming uit de 19e eeuw met thema’s die vaak gaan over emotie, fantasie en natuur.

En Chantant staat al een aantal jaar onder leiding van de Mirjam van den Hoek, zij studeerde koordirectie aan Codarts in Rotterdam bij Wiecher Mandemaker en is momenteel bezig met haar master bij Luc Anthonis aan het conservatorium van Antwerpen.

Mirjam is ook een begenadigd sopraan en zingt bij diverse (semi-)professionele koren. Tijdens ons concert zal ze te horen zijn als soliste. Ze zingt de liederencyclus ‘Miroir de Peine’ van Hendrik Andriessen op teksten van de dichter Henri Ghéon. Ze wordt daarbij begeleid door organist Niels de Klerk.

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, kunt u de kaartjes bestellen via onze website www.enchantant.nl. Kaartjes die uiterlijk 10 mei zijn besteld, worden naar u opgestuurd, kaartjes die na de 10e zijn besteld, leggen wij voor u klaar bij de kassa op 15 mei. U kunt de kaartjes uiteraard ook bestellen via de zangers van En Chantant. In de pauze krijgt u een gratis drankje op vertoon van uw kaartje.

Locatie:           St Catharijnekerk in Brielle

Datum:            Zondag 15 mei

Aanvang:        15.00 uur, kerk open om 14:30

Kaartjes:          € 15,00 en voor Vrienden van de St Catharijnekerk € 12,50

www.enchantant.nl

Evenement info

Datum: zondag mei 15 2022
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Sint-Catharijnekerk