Cultuuragenda Theater BREStheater

BREStheater start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Vanaf vrijdag 24 mei om 10:00 uur start de ticketverkoop

Succesvol voorproefje van het nieuwe theaterseizoen in BREStheater!

In een volle BREStheater zaal, presenteerden het BREStheater zaterdag 18 mei het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2024/2025. Tijdens een feestelijke presentatieavond werden de vrienden van BREStheater getrakteerd op optredens van verschillende artiesten waarmee vooruit werd geblikt naar het nieuwe theaterseizoen. De voorverkoop van het gehele nieuwe seizoen start vrijdag 24 mei om 10:00 uur.

Ook dit jaar heeft BREStheater het theaterseizoen goed afgetrapt. Bij de seizoenspresentatie, presenteren ze het nieuwe aanbod voor aan de Vrienden van BREStheater en geven een preview van de nieuwe voorstellingen. Dit seizoen heeft BREStheater weer prachtige voorstellingen geprogrammeerd.  Het is een vol programma met maar liefst 92 voorstellingen (waarvan 14 films) en wederom gaan grote, bekende namen weer hand in hand met nieuw, veelbelovend en aanstormend talent.

De presentatieavond werd spetterend geopend door presentratrice en theatermaker Judy Lijdsman, met een preview van haar voorstelling “You’re too cute to be an astronaut” die ook in BREStheater staat aankomend seizoen.

Het thema van dit seizoen is ‘Laat je verrassen’ en dat kwam goed naar voren tijdens de presentatieavond. Muziaal cabaretduo Spruijt & Opperman choqueerde en verbaasde de zaal goed met ludieke sketches en prachtig gezongen nummers. Dave’s Winter variété verraste iedereen met een circusacts op een onvergetelijke manier.

Cabaretier en Nederlands grappigste barman Arjan Kleton van Tryo cabaret try -outs heeft iedereen heerlijk laten lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. En de avond werd mooi afgesloten door Ed Struijlaart die een ode brengt aan zijn grote gitaarheld John Mayer.

Start ticketverkoop

Wie er komend seizoen allemaal in BREStheater te zien zijn kan je in de gloednieuwe brochure lezen. De brochure ligt vanaf 21 mei bij de theaterkassa in de DukdalfBRES of je kan online op www.brestheater.nl het gehele aanbod bekijken. Vanaf vrijdag 24 mei om 10:00 uur start de ticketverkoop voor het gehele programma via de www.brestheater.nl

Traditiegetrouw presenteerde theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis op 18 mei ook hun nieuwe theaterprogramma. De avond werd gepresenteerd door Dave van der Wal die ook heeft opgetreden. Daarnaast kon het publiek genieten van Marjolijn van Kooten, Jeroens Clan, Popup Choir en Green Mirror Hotels. Vanaf vrijdag 24 mei om 10:00 uur start de ticketverkoop ook voor het gehele programma van Theater Twee Hondjes.

We hopen je komend seizoen vaak te mogen verwelkomen in BREStheater en Theater Twee Hondjes

Geschreven door:

No items found

No items found