Cultuuragenda Film K&C Brielle

Biodanza met live muziek

Het wordt een bijzondere, muzikale dansavond. Monique Sajet faciliteert al sinds 2014 biodanza tijdens workshops, retraites en in haar eigen studio. Met haar gevoelige nummers en intuïtieve vioolspel weet Eline je tot in je ziel te raken en vele harten te openen. Een magische combinatie voor het beleven van een heerlijke avond vol beweging!

Dansen is helend en universeel. Ieder mens kan dansen! Door te bewegen op muziek maak je ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden en dat geeft een rijker bewustzijn. De eenvoud van de dans is waar de kracht ligt.

De boodschappen die Eline met haar teksten en muziek deelt, gaan over het leren staan in je eigen kracht. Ze gaan over de diepgang van de huidige tijd, de pijn van loslaten, de kracht van innerlijke heling en de roep van de liefde. Haar vioolspel komt intuïtief tot stand en improviseert zij op de energie die deze avond aanwezig is. Het komt recht je hart binnen en begeleidt de dans op prachtige, stralende wijze. Het is haar missie om vanuit haar onbevangenheid en open hart mensen bij elkaar te brengen en het vertrouwen in een positieve toekomst mee te geven

Praktische informatie
De Brielse Aap is deze avond gesloten voor winkelend publiek. De MidzomerNacht Biodanza avond is dus een besloten event, waarbij de hekken om 20:00 sluiten en het terrein voor ons privé beschikbaar is.
Een kaartje kost aan de deur €30,- (liefst cash betalen); online kost deze €25,-.

De bar van de Brielse Aap is open, drankjes kun je contant afrekenen bij Esther die deze avond vrijwillig onze gastvrouw is.

Evenement info

Datum: dinsdag juni 21 2022
Tijd: 20.00 uur
Locatie: de Brielsche aap