Cultuuragenda Muziek Geen

Big Band Libertatis Primitiae presenteert

“Kerst Exclusief”

“Kerst Exclusief” 2023 door Big Band Libertatis Primitiae!

 

Het is weer bijna de gezellige tijd rondom Kerst. Ook dit jaar verzorgt de Big Band van Libertatis Primitiae op zaterdagavond

16 december en zondag 17 december 2023 weer de zeer exclusieve Kerstconcerten in haar verenigingsgebouw in de Geuzenstraat 14 te Brielle.

In een prettig overdadige Kerstsfeer met bomen, lichtjes en andere Kerstdecoraties speelt de Big band & percussie band van Libertatis Primitiae een speciaal voor deze avond gearrangeerd muziekprogramma. Stemmige Kerstmuziek wordt afgewisseld met swingend Kerstrepertoire. De Big Band muzikanten, samen met haar zangeres Sandra, maken er een onvergetelijk concert van. Ook zijn er speciale Intermezzo’s over de Kerst!

U wordt ontvangen in een gezellige intieme kerstsfeer met versierde bomen, lichtjes en andere kerstdecoraties. Het is niet moeilijk om weg te dromen en af en toe misschien mee te zingen op de klanken van al die bekende/beroemde liedjes.

Voor dit exclusieve programma is de feestelijke toegangsprijs € 10,- p.p. inclusief koffie, thee, een heerlijk glaasje wijn of fris, met lekkere hapjes.

Het avondprogramma op zaterdag 16 december begint om 20.00 uur en op zondagochtend 17 december begint het concert om 11.30 uur.

Kaarten telefonisch te verkrijgen via tel. 0181-412009/06 18364765 via e-mail : secretariaat@libertatisprimitiae.nl

Wij hopen u te mogen ontvangen tijdens “Kerst Exclusief” om te genieten van een vrolijk en fijn Kerstconcert bij Libertatis Primitiae.

 

 

 

 

Meer info >

Evenement info

Datum: zaterdag december 16 2023
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Verenigingsgebouw Libertatis Primitiae