Cultuuragenda Muziek Geen

Big Band Libertatis Primitiae presenteert

“Kerst Exclusief”

“Kerst Exclusief” 2022 door Big Band Libertatis Primitiae!

 

Het is weer bijna de gezellig tijd rondom Kerst. Ook dit jaar verzorgt de Big Band van Libertatis Primitiae op zaterdagavond

17 december en zondag 18 december a.s. weer de zeer exclusieve Kerstconcerten in haar verenigingsgebouw in de Geuzenstraat 14 te Brielle.

In een prettig overdadige Kerstsfeer met bomen, lichtjes en andere Kerstdecoraties speelt de Big band & percussie band van Libertatis Primitiae een speciaal voor deze avond gearrangeerd muziekprogramma.

Af en toe meezingen met de vele Kerstliederen is geen enkel probleem en U komt al helemaal in die speciale sfeer die rond het einde van het jaar voor een ieder zo bekend is. Tijdens de kerstconcerten “Kerst Exclusief” van de Big Band ‘Libertatis Primitiae’ wordt stemmige Kerstmuziek afgewisseld met swingend Kerstrepertoire en de Big Band muzikanten, samen met de zangeres Sandra, maken er een onvergetelijk concert van. Ook zijn er speciale Intermezzo’s over de Kerst!

 

De Kerstconcerten van Libertatis zijn in Brielle een begrip geworden. In de Geuzenstraat 14 in Brielle, het gebouw van Libertatis, wordt u ontvangen in een gezellige intieme kerstsfeer. In de prachtig in Kerstsfeer versierde zaal met bomen, lichtjes en andere kerstdecoraties is het niet moeilijk om weg te dromen en af en toe misschien mee te zingen op de klanken van al die bekende/beroemde liedjes.

Voor dit exclusieve programma is de feestelijke toegangsprijs € 10,- p.p. inclusief koffie, thee, een heerlijk glaasje wijn of fris, met lekkere hapjes.

Het avondprogramma op zaterdag 17 december begint om 20.00 uur en de zaal in de Geuzenstraat 14 is open vanaf 19.30 uur.

Op zondag 18 december begint het concert om 11.30 uur, de zaal is dan open vanaf 11.00 uur.

 

Kaarten telefonisch te verkrijgen via tel. 0181-412009 of 06 18364765/06 37453128 of via e-mail : secretariaat@libertatisprimitiae.nl

 

Wij hopen u te mogen ontvangen tijdens “Kerst Exclusief” om te genieten van een vrolijk en fijn Kerstconcert bij Libertatis Primitiae.

 

 

Meer info >

Evenement info

Datum: zondag december 18 2022
Tijd: 11:30 uur
Locatie: Verenigingsgebouw Libertatis Primitiae