Cultuuragenda Literair Geen

Literaire avond: Bart en Splinter Chabot

Een dubbelinterview met vader en zoon Chabot door Jan Hoogendoorn. Met muzikale bijdrage van Serge Dusault en Lotte Velvet.

Bart Chabot Mijn vaders hand, Hartritme
Velen kennen Bart Chabot. Als schrijver, als biograaf van Herman Brood of van tv. Maar wie kent Bart Chabot echt? Wie gaat er achter hem schuil?

Splinter Chabot en de durf om jezelf te worden.
CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.

Deze avond wordt muzikaal omlijst door Iris Penning met celliste Myrthe de Jong. Iris maakt eigenwijze poëtische pop. Ze bezingt het leven met haar herkenbare, heldere stem en spitsvondige teksten. Haar motto is “Liever vieze voeten dan altijd schoenen aan.”

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Hoofdstuk Een en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Hoofdstuk Een.

Beeld: Anton Corbijn

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via BREStheater via deze knop:

Tickets

Evenement info

Datum: zaterdag mei 28 2022
Tijd: 20:00 uur
Locatie: BREStheater, Reede 2a