20-07-2022

Wij zoeken een nieuwe collega

Medewerker Office & communicatie, ofwel duizendpoot

Kunst en cultuur Brielle is op zoek naar een gezellige en creatieve duizendpoot met administratieve en communicatieve skills.

Je vormt de verbindende factor tussen al onze activiteiten en bent actief op alle onderdelen. Zo voer je in- en externe communicatie van Kunst & Cultuur Brielle uit zoals mailingen vanuit BREStheater, verschillende nieuwsbrieven (Kunst en cultuur Brielle, nieuwsbrief cultuurmakers, BREStheater) maar ondersteun je ook de communicatie in het team en naar onze vrijwilligers. Je draagt zorg voor het websitebeheer van kunstencultuurbrielle.nl en Cultuurweb Brielle. Daarnaast verzorg je de planning voor het cultuur op school programma, help je bij administratieve taken, draai je kassadiensten, ondersteun je productioneel diverse activiteiten en zorg je voor een soepel draaiend kantoor. Het is een baan waar je veel vorm en invulling aan kunt geven.

klik op de link hierboven voor de volledige vacaturetekst.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cynthia Dekker, directeur (06-59 83 99 44)

 Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en cv voor 15 augustus naar directie@kunstencultuurbrielle.nl.

NB interesse in bepaalde onderdelen van de functie, minder of meer uren; neem gerust contact op.

Geschreven door:

Cynthia Dekker Lees meer