09-11-2021Cultuurmakers Ontmoeten Geen

s

CultuurLab Let’s Meet!

Twee keer per jaar organiseert Kunst en Cultuur Brielle een CultuurLab voor cultuurmakers.

Ontmoet andere theatermakers, muzikanten, toneelverenigingen, erfgoedaanbieders, locatiehouders, kunstenaars en cultureel ondernemers in BREStheater op dinsdag 16 november 2021!
In dit eerste Cultuurlab van Kunst & Cultuur Brielle onderzoeken we samen wat ons als cultuurmakers bezig houdt.

19.30 uur inloop
19.45 – 21.15 uur programma
Borrel tot 22.00 uur

Wat kun je verwachten?

Behalve elkaar ontmoeten gaan we ook met elkaar in gesprek. Dit doen we aan de hand van vragen/stellingen/ervaringen die bij jullie leven op het gebied van cultuur en cultuur maken.
Bij binnenkomst krijgen jullie een kaart waar dit opgeschreven kan worden. Verderop in de foyer staat een kom waar we alle kaarten in verzamelen. Later op de avond komt dit aan bod. Denk je alvast na over wat je wilt delen?

Nathalie Lemmen, de enthousiaste moderator van de avond, gaat in gesprek met Richard Spijkers. Deze Nederlandse zanger, acteur en regisseur met een achtergrond in de zorg, heeft in vele bekende producties gespeeld als Les Miserables, Beauty and The Beast, de Kleine Zeemeermin, Hugo de Groot de musical en diverse films en series. Hij draagt zijn ervaring graag over door jongeren en amateurverenigingen de kneepjes van het theater vak bij te brengen.

Wat kunnen wij van Kunst & Cultuur Brielle voor jou betekenen? Hierover gaat Nathalie het met Marianne Dirks (combinatiefunctionaris Cultuur bij KCB) en jullie, de cultuurmakers hebben.

Muziek mag niet ontbreken en wat hebben we een leuke band bereid gevonden! Mari and the Mojos is een pop-coverband met net even een ander repertoire dan je verwacht.
Zij komen meepraten maar vooral ook spelen.

Zin om geïnspireerd te raken? Meld je voor 10 november aan op marianne@kunstencultuurbrielle.nl

Geschreven door:

Marianne Dirks Lees meer