09-03-2023Cultuuragenda Evenement K&C Brielle

Beleef de Cultuurweek!

MAANDAG 20 MAART TOT EN MET ZONDAG 26 MAART 2023

Ontdek het volledige programma van de cultuurweek>

Ontdek je talent, laat je inspireren, ontmoet elkaar en maak kennis met al het moois en leuks dat Voorne aan Zee te bieden heeft!

Tijdens de Cultuurweek Voorne aan Zee organiseren wij als stichting drie prachtige GRATIS evenementen. Dit is het Danspaleis op 22 maart, een CultuurLab op 22 maart en een Open Podium op 26 maart. Zien we daar?

Hoe kan je meedoen aan al deze activiteiten?

Het Danspaleis is gratis en zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 maart van 14.30 tot 16.30 uur in de Stuifakkers in Rockanje.  Het cultuurlab is voor cultuurmakers. Je kan je gratis aanmelden voor het Cultuurlab. Het Open Podium is voor iedereen. Als je wilt komen als publiek dan ben je ook van harte welkom. Entree is wederom gratis!

Het Danspaleis

Het Danspaleis  is een gezellige dansmiddag voor ouderen waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. Dit organiseren we samen met Isabelle Miltenburg, de combinatiefunctionaris Ouderen. Het wordt een fantastische middag met muziek uit de jeugdjaren die hopelijk een vervolg gaat krijgen in mini-danspaleisjes over heel Voorne aan Zee.

Meer info >

Cultuurlab

Het Cultuurlab is er ter ondersteuning van cultuurmakers om zichzelf/ hun merk beter te profileren. Elke keer is er een nieuw thema en deze keer is dat social media. Artist Branding & Social Media Coach, Melanie Esther is van de partij en gaat de masterclass “hoe vertel ik mijn verhaal op social media” geven.

Meer info >

BRES Open Podium

Het Open Podium is een event waar iedereen welkom is om zijn/haar podiumkunsten te laten zien. Het biedt een uitgelezen kans om niet alleen verschillende artiesten te zien en horen, maar ook om zelf je kunsten uit te proberen of te wennen aan het podium.

Meer info >