Cultuuragenda Muziek Geen

Concert En Chantant – geannuleerd

Op 18 december 2021 geeft het vocaal ensemble wederom een sfeervol kerstconcert in de Sint-Catharijnekerk.

Op 18 december 2021 geeft het vocaal ensemble wederom een sfeervol kerstconcert in de Sint-Catharijnekerk. Ze brengen onder andere de drie carols van Carl Rütti, ‘The Lamb’ van Kim André Arnesen en ‘The Three Kings’ van J.Dove. Vanaf 5 december zijn toegangskaarten te bestellen via www.enchantant.nl.

Naast enkele ‘oude’ stukken, zoals ‘Bethlehem Down’ van Peter Warlock, ‘O Radiant Down’ van McMillan, ‘Mary’s Magnificat’ van Andrew Carter en ‘Angel’s Carol’ van John Rutter zal En Chantant wat onbekender repertoire ten gehore brengen. Voor de pauze zal o.a. het ‘Sweet was the Song the Virgin Sung’ van Emma Brown de Catharijnekerk vullen. Een fantastisch stuk in de rijke akoestiek van deze magistrale kerk. Andere hoogtepunten zullen zijn het ‘Lux Aurumque’ van Whitacre, ‘O Magnum Mysterium’ van Lauridsen, ‘The Lamb’ van Kim André Arnesen en ‘The Three Kings’ van J.Dove.

Een uitdaging voor het ensemble én de organist Matthijs de Wilt zijn de 3 Carols van Carl Rütti. Kortom, zorg dat u erbij bent en voor uzelf én wellicht voor vrienden en familie kaartjes organiseert!

Het ensemble is begin november de repetities begonnen o.l.v. Mirjam van den Hoek. Trouwens, mocht u een geoefend zanger zijn en een keer een repetitie bij willen wonen, neem dan even contact op met de voorzitter Anneke van Winkelhof (annekevanwinkelhof@gmail.com / 06-49852526).

Uiteraard nodigt En Chantant u bij deze alvast uit voor dit concert op zaterdag 18 december. Het begint om 20.00 uur. Kaarten kunt u al vanaf 5 december bestellen op de website van het ensemble: www.enchantant.nl. En wat zou het een origineel Sinterklaascadeau zijn! Een paar kaartjes voor een mooi Kerstconcert in je schoen! De kaartjes kunnen zonder bijkomende kosten eventueel thuisgestuurd worden.

Evenement info

Datum: zaterdag december 18 2021
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Catharijnehof 1, Brielle